Utsikt til svimlende pris på Grefsen

Fin utsikt fra leiligheten i Grefsenkollveien, som tilhører et frittstående borettslag tilknyttet Usbl.

Fin utsikt fra leiligheten i Grefsenkollveien, som tilhører et frittstående borettslag tilknyttet Usbl. Foto: FOTO: EIENDOMSMEGLER1

Leiligheten i tredjeetasje gikk 1,35 millioner over takst.

Leiligheten ble oppført i 2010l. Foto: FOTO: EIENDOMSMEGLER1

GREFSEN: – Hadde den hatt heis hadde nok prisantydningen ligget noen hundre tusen høyere, sier megler Pia Eckmann i Eiendomsmegler1 avd. Majorstuen.

Del på Facebook

Les mer om bolig på eiendomioslo.no!

Likevel fikk leiligheten på 84 kvadratmeter i Grefsenkollveien 9A, bygget i 2010, prisantydningen 3,8 millioner kroner. Etter to ordinære visninger og tre privatvisninger hadde til sammen 70 personer vært innom leiligheten.

Seks budgivere hang med i «kampen», og salget endte nesten like svimlende som «panoramautsikten over byen og fjorden fra den sørvestvendte terrassen»: 5.150.000 kroner, eller en kvadratmeterpris på over 61.000 kroner.

– Leiligheten var flott, men den gikk høyere enn jeg hadde forventet. Det er tydelig mangel på leiligheter i området, egentlig helt fra Korsvoll/Nordberg til Lofthus og Årvoll, sier Eckmann.

Mange av dem som nå er i leilighetsmarkedet i området er selv i ferd med å selge større hus til fordel for noe «mindre og enklere», mener hun.

– Lojaliteten til området er stor. Men jeg ser også mange unge som kommer utenfra. Skolene her er veldig populære, kanskje spesielt Disen, sier megleren.

LES OGSÅ:

Én million over takst på Tveita

Bolig på Berg gikk 1,8 millioner over takst

1,6 mill. over takst for 60-tallsstandard på Nordberg

1,6 mill. over prisantydning på Lofthus

1,2 millioner over takst på Kringsjå

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.