RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utslått av "Myggan"

Holmlias innebandydamer var bare en skygge av seg selv og tapte fortjent 11-6 mot Sagene i den andre semifinalen i NM.

Bjølsen: Holmlia tapte også den første kampen mot Sagene og dermed er drømmen om NM-gull knust. Laget som har imponert voldsomt i årets seriespill var bare en skygge av seg selv og bare et fåtall tok ansvar. Kun Gennet Niklander og lagets spillende trener Johanna Engrønningen får til over godkjent karakter. Sistnevnte Engrønningen imponerte da hun entret banen i den andre perioden etter lang tids spillefravær og kunne etter hvert bokføres med tre mål og en målgivende pasning.

Utrolige "Myggan"

Sagenes kaptein og banens klart beste spiller Helena "Myggan" Lindberg, fungerte som et komplett lag i seg selv og noterte seg for hele syv scoringer!

Merkelig at Holmlia lot "Myggan" få stjele showet så til de grader, da flere har spilt sammen med henne under hennes tid i Holmlia.

"Myggan" er jo bare helt utrolig. Jentene har spilt sammen med "Myggan" før, men det virker som dem fortsatt ikke forstår henne og de lar henne få styre totalt, sa en bedrøvet Holmlia-trener Patric Jonsson rett etter kampslutt.

Vi har fungert bra i hele år, men når det nå kommer til helt avgjørende sluttspillskamper tar ikke jentene frem sine kvaliteter. Når det gjelder som mest, viser de seg rett og slett ikke, gjentok treneren som allikevel kan trøste seg med seriegull og en ellers meget god sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere