RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsolgt på Kontraskjæret


deLillos samlet flest foran hovedscenen i går kveld.
deLillos samlet flest foran hovedscenen i går kveld.
Festivalboss Gaute Haaversen-Westhassel hadde rett i sin spådom: samtlige festivalpass ble solgt ut i går. Vi tok en prat med en av de 8000 besøkende.

KONTRASKJÆRET/SENTRUM: Julie Hage har akkurat sett deLillos, og virker mer enn fornøyd der hun sitter og hviler seg i skyggen.

- Dette er superfett - det blir ikke bedre enn å nyte musikken du liker med folka du liker i godværet, sier hun.

Hun mener festivalen nesten er som et tiltak å regne for de som tilbringer sommerferien i Oslos gater.

- Jeg har fått inntrykk av at det er veldig mange som kommer hit spontant, kanskje særlig på grunn av den lave prisen. Du betaler jo ikke mer en hva du betaler i cover på et utested en hvilken som helst fredag, sier hun.

Flere folk = lengre kø

Flere besøkende betyr lengre køer. Det fikk Julie erfare i går.

- Jeg tror jeg stod i kø i tre kvarter for å få kjøpt øl i stad - det føltes i alle fall slik. Jeg fikk til og med melding fra en venninne som spurte om det gikk bra med meg, sier hun.

Hun ønsker å komme med et lite tips til festivalledelsen, som følgelig priser seg lykkelige over at festivalen solgte ut i går.

Til neste år bør de ha flere utsalgssteder for øl. De kunne godt lagt ned matbodene for min del. Hvorfor skal de ha mat i det hele tatt, egentlig? Skal man spise er det flust av restauranter på Aker Brygge, sier hun med et mer enn merkbart glimt i øyet.

Fortsatt billetter igjen

Skal vi tro festivalen tyder alt på at også de to neste dagene vil bli utsolgt.

- Det er fortsatt billetter igjen til disse dagene, men det kan være lurt å sikre seg pass ganske kjapt, skriver de på sine hjemmesider.

Både værgudene og oslofolket er etter alt å dømme på festivalens side, uten at det er grunn til å stusse over det: vi gleder oss allerede til dørene åpner om noen knappe timer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere