Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsolgte konserter gir 140 geiter

 
 
En magisk musikalsk opplevelse en tidlig desembermorgen, og geiter og høns i gave til flere familier så de kan skaffe mat og overleve. Dette tilbyr Kvindelige Studenters Sangforening på Luciadagen 13. desember.

Kvindelige Studenters Sangforening inviterer til stemningsfull Luciakonsert i Gamle Aker kirke.

Koret ønsker å minne om hva julen egentlig handler om å gi ro og ettertanke i en ellers hektisk førjulstid. Med seghar de også invitert Det norske jentekors aspirantkor.

Klokken 08.00 og 09.30 lørdag morgen vil vakre kvinne- og barnestemmer fylle kirken. Overskuddet av konserten går til Flyktninghjelpens julekampanje Gaver med mening.

Tradisjon

Det er tredje året koret støtter Flyktninghjelpens arbeid, og målet er å samtidig skape en god musikkopplevelse for folk i desembermørket.

- I fjor var interessen så stor at ikke alle fikk plass. I år vil vi bøte på dette med å ha to konserter i den stemningsfulle kirken. På den måter håper vi å møte enda flere tilhørere, og gi publikum enda bedre mulighet til å støtte Flyktninghjelpens arbeid, sier korets president Anja Ulseth.

Luciadagen

Lysets dag i desembermørket minner om Lucia som stilte opp for de vanskeligstilte og utstøtte i samfunnet. Kvindelige Studenters Sangforening ønsker å gi sin støtte til humanitært arbeid, og vil gjennom Flyktninghjelpen gjøre denne konserten til sin julegave til de vanskeligstilte utenfor Norges grenser.

- Vi setter veldig stor pris på dette initiativet. Det er en vakker konsert som både gir et lite pusterom i førjulsstria og samtidig bidrar til å hjelpe dem som trenger det aller mest, sier Generalsekretær i Flyktninghjelpen Elisabeth Rasmusson.

Billetter koster kr 120,- og kan forhåndskjøpes på Billettservice. Det vil bli servert lussekatter og kaffe etter konserten.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!