RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uvisst for Krystallen

BU-leder Ulf Stigen (Frp) kjemper videre for at brukerne av Krystallen seniorsenter ikke skal betale mer enn 300 kroner i årsavgift.

Nordstrand: Vi skal gjøre det vi kan, men jeg må først få forslaget til budsjettjustering for å se hvor pengene kan hentes fra, sier han.

Krystallen får et driftstilskudd som er langt mindre enn de andres. Hvor blir det av likebehandlingen? Hittil har Frp og Ap stått alene om å hevde at de fire sentrene ikke er likestilt. Dersom de andre partiene fremdeles vil at de skal være det, må vi klare å finne noen penger, i det minste til å sette ned brukeravgiften, mener Stigen.

Bydelsdirektørens redegjørelse om eldresentrene gav ingen avklaring på om Krystallen har fått de pengene de skal ha eller ikke. Hun er imidlertid klinkende klar på at det vil medføre en ytterligere bevilgning på 324.000 kroner dersom forutsetningen om brukerbetaling likevel ikke skal gjelde.

Mangler en stemme

I tillegg til dette er uenigheten fortsatt like stor blant administrasjonen og politikerne, likeledes politikerne imellom, om hvem som har sagt og tolket hva i forbindelse med verbalvedtaket i budsjettforliket.

BU-lederen ønsker å ta de manglende bevilgningene til Krystallen seniorsenter opp igjen på BU-møtet 27.april, men han er klar over at han ikke får gjort noe uten støtte fra flere partier. Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet har tilsammen en stemme for lite, sier Stigen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere