RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vadims fulltreffer

Landslagsaktuelle Vadim Demidov nektet Aalesunds spisser nettkjenning, men sørget selv for å score på den andre siden av banen.

Ålesund: I fantastiske rammer på Color Line stadion går midtstopperkjempen Vadim Demidov opp og styrer corneren fra Aleksander Midtsian i mål fra første stolpe. De ellers så ivrige publikummerne blir med ett helt tyst. Det står nemlig 0-1 til Manglerud Star etter 26 minutter.

Det var veldig gøy, og på tide, sier Demidov, om hans andre mål for sesongen.

Mandag morgen sitter han på flyet til Danmark for å spille kamp for U21 landslaget.

Det er stort. Jeg gleder meg og håper jeg får spille. Det er tatt ut fire midtstoppere, men jeg har tenkt å vise meg fra min beste side og gi alt, sier han. I kampen mot Aalesund var Demidov bedre enn på lenge i følge klubbtrener Midtsian.

Han hører absolutt hjemme på U21. Han burde vært der for lenge siden. I dag spilte Vadim bedre enn på lenge, så dette uttaket har nok gjort noe med han, smiler Midtsian.

Syvende utvisning

Kampen mellom Aalesund og MS hadde alle ingredienser en god fotballkamp bør ha. Begge lag har mye å spille for i hver sin ende av tabellen.

Kun strålende forsvars- og keeperspill sørget for at det ikke ble flere scoringer. For sjansene var der. Ikke minst på stillingen 1-1 etter 90 minutter da Thomas Sørum banker til med en fantastisk brasse. Den siktet seg inn mot krysset, men AAFK-keeper Adin Brown vil bli husket for akkurat den redningen.

Det var en klasseredning av Brown, der var vi utrolig nære å få med oss tre poeng, sier Geir Midtsian.

Han er meget godt fornøyd med den innsatsen laget hans la ned i to ganger 45 minutter i Ålesund.

Alle gutta hadde en enorm innsatsvilje i dag. Fantastisk jobbing. Vi løper og går i press og står ordentlig på. Spesielt etter utvisningen, fortsetter han.

Dette er syvende gang MS må fullføre en fotballkamp med ti mann denne sesongen.

Hva syns du om at dere til stadighet pådrar dere utvisninger?

Nei, hva skal jeg si. Det er bare tullete. Som Mike Dumboya dag, han har gult fra før da er det for dårlig å gjøre en sånn takling. Vi spiller ikke stygt, bare dumt, sier Midtsian oppgitt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere