*Nettavisen* Nyheter.

Væpnet aksjon på Ammerud

Væpnet politi rykket ut på Ammerud natt til torsdag etter melding om mishandling av en 38 år gammel mann. En mann (33) og en kvinne (23) ble pågrepet i en leilighet på Ammerudhellinga like etter.

Ammerud:Drosjesjåføren som kjørte den skadde mannen til Legevakten meldte fra om hendelsen rundt 2-tiden torsdag natt. Skadene var såpass omfattende at 38-åringen ble kjørt videre til Ullevål universitetssykehus.
De fleste skadene er i ansiktet. Du kan si at han så ikke pent ut, sier førstebetjent Robert Berg ved Stovner politikammer.
Det ble antydet at det var en øks inn i bildet og dermed ble det avgjort at det skulle utføres en væpnet aksjon. Det viste seg at ingen våpen ble brukt til mishandling.
Det var nok slag og spark og ikke noe annet, sier Berg.

Ikke avhørt

Etter opplysninger fra drosjesjåføren og offeret gikk politiet til aksjon mot en leilighet i Ammerudhellinga, der en kvinne og en mann, som er mistenkt for overfallet, lå og sov. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.
Alle de tre involverte i saken kjenner hverandre, og er kjenninger av politiet fra tidligere.
Kvinnen er tatt inn som vitne i saken og er ikke mistenkt i saken.
33-åringen som er hovedmistenkt som gjerningsmann i saken ble forsøkt avhørt torsdag morgen.
Han var ikke i stand til å gi forklaring, så vi må vente litt til før vi vet noe mer om hendelsesforløpet, sier førstebetjent Berg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.