*Nettavisen* Nyheter.

Væpnet ran på Torshov

Etter å ha gjennomsøkt hospitset i Vogts gate 30 innbrakte politiet en mann. Politiet er ikke sikre på om det var han som ranet Deli De Luca tidligere på dagen, men jobber nå videre med etterforskningen av saken.

Deli de Luca på Torshov ble ranet mandag formiddag. Politiet har nå pågrepet en mistenkt gjerningsmann.

Klikk på bildet for å forstørre.

Deli De Luca var stengt som følge av ranet

TORSHOV: En mann er pågrepet etter at Deli de Luca i Vogts gate ble ranet mandag. Mannen er den samme som politiet lette etter på et hospits i Vogts gate 30 tidligere på dagen, men politiet understreker ovenfor Østkantavisa at de ikke er sikre på om mannen er identisk med raneren.

Den pågrepne blir imidlertid bragt inn for eventuelt å sjekkes ut av saken.

Det var i 12-tida mandag at politiet fikk melding om et væpnet ran på Deli de Luca på Torshov. Raneren forsvant fra stedet før politiet kom til åstedet, men betjeningen på hospitset i Vogts gate 30, mente beskrivelsen av gjerningsmannen kunne likne en av deres beboere. Etter at væpnet politi gjennomsøkte bygningen ble en mann pågrepet, men det er foreløpig usikkert om vedkommende er gjerningsmaennen.

Politiet har nå avsluttet sin aksjon på Torshov.

Det er foreløpig usikkert hva raneren har fått med seg av verdier, men Østkantavisa har vært i kontakt med betjeningen ved Deli de Luca, som kan informere om at ingen ble fysisk skadet i ranet. Betjeningen blir nå tatt hånd om av politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.