*Nettavisen* Nyheter.

Vafler for Pakistan

SFO-barna på Bryn skole var ivrige både bak vaffejernet og loddsalgsdisken da de samlet inn penger til jordskjelvofre i Pakistan.

Bryn: Sist fredag åpnet barna Bryn skoles skolefritidsordning dørene for foreldrene. I to uker hadde barna bakt kaker og forberedt seg, og så fort de første foreldrene stakk hodet inn døra, var de ivrige selgerne klare for å tjene penger.
Pengene går til jordsjelvofre i Pakistan. Vi snakket litt sammen om det, og det var dette formålet flest stemte på. Vi har også en elev fra Pakistan her, forklarer baseleder Janne Jordhøy på Bryn SFO.

Engasjerte barn

Prosjektet er en del av OXLO-uka i Oslo, der bekjempelse av fordommer står i sentrum. Lederne leste om uka på nettet og syntes dette virket ålreit.
Ungene var engasjerte og ville være med. Vi meldte oss på og fikk tilsendt OXLO-t-skjorter til alle sammen, forteller Janne Jordhøy.
Akkurat som barna er hun kledt i den svarte t-skjorta, og hun trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Travelt

Rundt kakelotteribordet er det svært hektisk, men de fire guttene bak bordet ser ut til å takle stresset svært så bra.
Loddene koster to kroner, forteller Theis Drakmann (8), når en mor dukker opp med lommeboka åpen. Bestillingen på 20 lodd kommer, og dermed er guttene i gang med å regne.
Vi har fått inn en del penger allerede, sier Patrik Abrahamsen (7).
Han passer godt på den grønne boksen der myntene nå har fått selskap av en rød hundrelapp.
Pengene skal gå til de som ikke har så mye, smiler Patrik.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.