RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vakker, vakrere, vakrest


Hele familien av gordonsettere sammen med (f.v.) Trond Iversen, Mette Terland og Pål Kristian Andersen.
Hele familien av gordonsettere sammen med (f.v.) Trond Iversen, Mette Terland og Pål Kristian Andersen.
Fuglehundeiere fra fjern og nær hadde tatt turen til Bogstad camping og hundeutstilling sist helg.

BOGSTAD: Det er en skjønnhetskonkurranse hvor vi kårer den beste i hver rase og som finale kåres «Best in show», forteller teknisk arrangør, Monika Tallhaug.

Litt oppvarming

Allerde en halvtime etter at portene åpnet kryr det av stolte hunder og vel så stolte eiere rundt om på Bogstad camping. Noen finner seg en etterlengtet plass i solen, mens andre starter det hele med en liten oppvarmingsjogg på gresset.

Det er lurt å komme litt i gang før vi begge skal inn i ringen. Så slipper vi begge å bli stresset, humrer Berit Lien mens hun løsner litt på båndet til sin elskede turkamerat.

Populært

330 hunder fordelt på åtte ulike raser var påmeldt utstilling. Flere med erfaring under halsbåndet, andre totalt nye i «utstillings-gamet».
Det er første gang vi er på utstilling, men det er jo gøy å se hvordan Zoia (15 mnd.) bedømmes, sier Ole Martin Stamland.
Den er jaktpremiert, så vi håper jo på det beste nå, smiler samboer Cathrine Horn.
Paret har i tillegg et betydelig ess i ermet hvis det skulle knipe.
Ser du hvordan pelsen skinner? Det er shampoen «Brightenhancer» som gjør utslaget, humrer Stamland.
Også styrer i Tommleplassen barnepark ved Tryvann, Merete Stenberg var tilstede på utstillingen. Denne gangen som oppdretter med gordonsetteren Mila (1).
Det er hennes første gang på utstilling og det er jo alltid spennende for oppdretteren, smiler Stenberg mens hun tar en godt tak rundt hunden.
Men, hun er jo helt nydelig da, sier hun.

Hele familien

Ved den ene ringen har hundeeier Mette Terland, Pål Andersen og oppdretter Trond Iversen satt seg godt tilrette. Samtlige har Gordonsettere og er svært godt fornøyd med det.
Du kan jo si at vi har med hele familien i dag, og da snakker jeg ikke om menneskene, men om hundene, smiler Terland og gir en god forklaring på hvem som er far, mor og bror til de flotte hundene.
Jeg er litt spent i dag, jeg må innrømme det. Første utstilling man er på er litt spesiell både for hund og eier, sier Andersen og klapper lett på sin firbente venn Jokke (6 mnd.).

Du kan jo si at vi har med hele familien i dag
Mette Terland

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere