*Nettavisen* Nyheter.

Våknet av stein gjennom vinduet

  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Man våkner relativt ubekvemt når store steiner kommer susende gjennom vinduet.

NORDSTRAND: Det gjorde en mann i Krokkleiva på Nordstrand litt før klokken 05 natt til søndag.

To store steiner landet på gulvet.

– Vi er svært interessert i opplysninger i denne saken, for den er stygg, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Det har ikke fremkommet opplysninger som kan gi en forklaring eller bakgrunn for hvorfor steinene ble kastet gjennom vinduet.


Les flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Avsluttet ungdomsfest

NORDSETER: Litt før klokken 23 fredag avsluttet politiet en fest på Nordseter. Det kom klager på bråk, og da politiet ankom stedet, ble de møtt av 15-20 berusete unge i 14-15-årsalderen.

Sammenkomsten ble raskt avsluttet og foreldre kom og hentet sine håpefulle.

66-åring tatt med promille

KLEMETSRUD: Natt til lørdag fikk politiet melding om vinglete kjøring utover E6. Bilen kjørte av ved Klemetsrud, og den ble stoppet ved Godheim. Den 66 år gamle føreren ble kjørt sentralarresten mistenkt for promillekjøring.

Anmeldt for vold mot politiet

HOLMLIA: En 47 år gammel mann er anmeldt for vold mot politiet og å ikke følge de anmodninger som ble gitt.

Natt til lørdag ble det meldt om bråk og ordensforstyrrelser i en oppgang i Dyretråkket på Holmlia. Da politiet kom til stedet, ville han ikke oppgi hvem han var og hvor han bodde, og han satte seg kraftig til motverge da han skulle pågripes. Men det ble fort klart hvem som var sterkest.

Alarmen gikk

OPPSAL: Tidlig lørdag morgen gikk alarmen i Kiwi-butikken i Mekanikerveien. Vekter og politi gransket stedet, men fant ikke noen tegn til innbrudd.

Klippet hull i gjerdet

ABILDSØ: Natt til lørdag gikk innbruddsalarmen i Bygg-Max på Abildsø. Da politiet kom til stedet, kunne de registrere at det var klippet hull i gjerdet og satt en stige opp mot et vindu som var knust. Det ble stjålet noen kontanter.

Politiet satt i gang søk med hund, og i løpet av helgen ble en mann pågrepet, mistenkt for innbruddet.

Kjørte på et tre

HOLMLIA: Politiet og fører kan ikke si noe om årsaken til at en 30 år gammel dame kjørte av veien og stoppet i et tre i Åsbråtstien på Holmlia lørdag ettermiddag. Hun ble ikke skadet. Det er ikke snakk om promillekjøring.

Innbrudd i barnehage

HOLMLIA: Lørdag kveld ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i Nordre Aas barnehage på Holmlia. Et vindu var brutt opp. Det er uklart om noe er stjålet.

Fant ikke veien hjem

RUSTAD: Politiet måtte lørdag kveld ta seg av en mann på Ytre ringvei. Han viste ikke hvor han var, og fant ikke veien hjem. Politiet kjørte han til en aktuell adresse i Rustadsaga.

Fulle damer i veikanten

NORDSTRAND: Politiet kom søndag formiddag over to godt berusete damer nederst i Ekebergveien. De satt ved en garasje og drakk. Begge var i 20-årsalderen.

Dykkere i Nøklevann

ØSTMARKA: Søndag ettermiddag satt politi og brannvesenet i gang ettersøkning i Nøklevann ve Bråten. Det var funnet klær ved strandkanten, og man var redd for at noen var druknet. Etter dykking og søk langs land ble det konkludert med at ingen var borte. Klærne kan ha ligget en stund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.