RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våknet for sent

Tunet's jentelag våknet ikke før de lå under 4-1, og det gjensto seks minutter av NM-finalen mot Freidig.

Lillestrøm: Det så håpløst ut for Tunets jenter da Freidig-senter Maria Skarsmo nok en gang drillet seg gjennom hele Tunet forsvaret, sentret til lagvenninnen Anne-Sofie Stigum som satt ballen kontant i nettet bak Live Fosmark (17).

Jeg var utrolig sur på 4-1-målet. Det kom tre alene mot meg, og det så tøft ut for laget å skulle komme tilbake med tre mål bak, sier Tunet-keeperen. Hun viste frustrasjonen sin ved å gå av banen og kaste hjelmen i bakken.

Spenning mot slutten

Men noe skjedde med Tunet-jentene etter kalddusjen. Bare tre minutter senere reduserte de til 4-2 ved Line Sjøthun. Og så følger de opp med et par gode skudd til. Trener Lene Bergersen begjærer time-out da det står igjen 1 minutt og 49 sekunder av årets NM-finale for jenter.

Da var det bare å få våre mest strukturerte spillere på banen, de som kan avgjøre kamper, forteller Bergersen om slagplanen fra time-outen. Og jammen viser ikke jentene et nydelig angrep, tatt rett ut av læreboka, som ender i scoring like etter. Tunet spiller to-tre pasninger fremover, keeper er utspilt og Marna Søreng Lunde reduserer ytterligere for Tunet.

Glad for sølv

Panikken brer seg hos Trondheim-jentene, men det er kun litt over ett minutt igjen å spille. Kan Tunet klare å utlikne?

Vi begynte opphentingen for sent. Det var veldig tamt spill fra vår side i starten av tredje periode og vi blir straffet for det, mener Bergersen. Kampen ender 4-3 til Freidig, men Tunet-treneren gleder seg over sølvet.

Jeg er godt fornøyd med kampen. Vi fikk ut det beste av laget, dette sølvet er ingenting å gråte over. Vi har nådd alle våre målsettinger denne sesongen. Jeg er fornøyd, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere