RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vakre eventyr på Søndre Aas gård


Natten mellom 17. og 18. mai ble dette føllet født på Søndre Aas gård. Det er nysgjerrig på å bli kjent med Sarah Smith Ogunboga. Søndag kan du oppleve både det og mye annet på «Gårdens dag».
Natten mellom 17. og 18. mai ble dette føllet født på Søndre Aas gård. Det er nysgjerrig på å bli kjent med Sarah Smith Ogunboga. Søndag kan du oppleve både det og mye annet på «Gårdens dag». Foto: FOTO: Arve Bergland
Det er mange arrangementer som betegner seg som vårens vakreste. Et av dem er «Gårdens dag» på Søndre Aas, søndag fra klokken 12.

HOLMLIA: – Hva er vel flottere enn et gårdsmiljø når våren springer ut, sier en entusiastisk Arve Bergland, daglig leder på Søndre Aas gård på Holmlia.

– En ting er at det spirer og gror og det blir grønt og frodig. Men vi har også hatt fødsler her. Et lite føll kom til verden mellom 17. og 18. mai, og derfor kaller vi ham foreløpig for Hurragutten. Ikke mange steder kan man få oppleve et så nyfødt føll.

De som legger veien til Søndre Aas nå, kan også se andre nyfødte.

«Gårdens dag» er et arrangement med lange tradisjoner. Og hvert år er det mange som trekker til gården for å få en god vårfølelse.

Men det henger også noen mørke skyer over Søndre Aas gård.

– Arealer vi benytter i vårt daglige arbeid med barn, ungdom og funksjonshemmede er som kjent igjen truet av utbygging. Denne gangen er det lagt planer for skogsarealet rundt «IBM-bygningen», sier Bergland.

– Riktignok er det i nabokommunen, men fortsatt like viktig for barn og ungdom, funksjonsfriske og funksjonshemmede hos oss. Et område som byr på utfordringer og opplevelser, lek og alvor. Det betyr mye for oss å få fortsette å bruke i alle fall noe av området.

Årets Gårdens dag er førstkommende søndag, og alt skal være tilrettelagt fra klokken 12.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere