*Nettavisen* Nyheter.

Vaktmester stengte veien for tyvene

 

En heltemodig vaktmester, litt hasj og noen som fyrte for naboen. Politiet har hatt noen rolige dager, her er litt av det de har jobbet med.

Vaktmester stengte veien for tyvene

NORDSETER: Kvart på tre onsdag ettermiddag kom vaktmesteren i Åssiden terrasse over to kjeltringer som var på ferde i garasjeanlegget. Vaktmesteren varslet politiet og sperret utgangen for tyvene som var i ferd med å stjele en del dekk og annet som var oppbevart i garasjen. De to tyvene kom seg unna, men den svenskregistrerte bilen de kjørte ble stående igjen. Den er nå tauet inn av politiet.

– Vi har gode muligheter til få tak i gjerningsmennene i denne saken. Den samme bilen settes også i sammenheng med et grovt tyveri fra en garasje i Enebakkveien klokken 22 kvelden før, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Fikk naboens røyk i leiligheten

OPPSAL: Like før klokken 20 torsdag fikk politiet og brannvesenet melding om brann i en leilighet i tredje etasje i Vetlandsfaret. Beboeren hadde kommet hjem og funnet leiligheten full av røyk. Det viste seg imidlertid at det ikke brant, men at naboen i første etasje hadde fyrt i ovnen og røyen hadde sivet ut gjennom den åpne peisen to etasjer over.

Tatt med hasj

BAKKELØKKA: En 25 år gammel mann og hans kamerat ble sjekket av politiet mens de gikk på gangstien mellom Skullerud og Dal/Brenna torsdag klokken 22.46. Det viste seg at 25-åringen var i besittelse av en mindre mengde hasj. Mannen ble avhørt på stedet og anmeldelse skrevet før han ble dimittert.

Bil i brann

SETERBRÅTEN: Klokken 21.08 torsdag kom det melding til politiet om en bilbrann ved Meklenborg idrettspark på Seterbråten. Vitner inne i klubbhuset hadde hørt en eksplosjon før den parkerte bilen begynte å brenne. Det var ingen fare for spredning og brannen ble slukket av brannvesenet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.