RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valens naboer kan slappe av

Kristian Valen har ikke lenger noen interesse av å samle på våpen. Han vil ikke samle på våpen på fremtiden, har Valens advokat, Berit Reiss-Andersen fortalt til VG.

ST. HANSHAUGEN: Dermed kan bekymrede naboer slå seg til ro. Det var natt til 6. mai i år at politiet beslagla 25 militærvåpen under en aksjon mot Valens loftsleilighet i Oslo sentrum, etter at Politiet mente den gang at det ville bli tatt ut siktelse i saken, men en måned senere var Vaken-saken fremdeles til behandling hos Kripos som blant annet skal sjekke ut bæretillatelsen. Stavanger politidistrikt, som har gitt Valen flere av våpentillatelsene, har innrømmet at artistens våpenkort har vært "noe romslig". Etter politiaksjonen mot leiligheten ble affæren tatt opp på styremøtet i Valens sameie på St. Hanshaugen.

Etter advokat Reiss-Andersens forsikringer om at Valen i fremtiden ikke vil ha våpen i leiligheten, og at han frasier seg våpenlisensen, betrakter sameiet saken som "død og begravet", opplyser nestleder i styret, Ivar Tøsti, til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere