RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga avsluttet med stil


 
 
Vålerengas damer gjorde en kjempekamp i går og slo Korsvoll 30-20. Jeg er meget fornøyd. Spesielt første omgang var oppløftene, sier trener Kim Næss.

Det var ingen tvil om hvor poengene skulle havne i årets siste kamp. Vålerenga ledet med hele 10 mål etter halvspilt kamp.

- Vi spilte fantastisk håndball i første omgang. Forsvaret var knalltøft, kontraløpene og ankomsten var lynraske og vi spilte med stort trøkk fremover. Det at vi leder med 10 mål etter første omgang er en prestasjon. Spesielt ettersom Korsvoll er et av divisjonens gjerrigeste lag, sier Kim Næss.

Spillerne fokuserte på samhandling og tøffhet i forsvar. I tillegg gjorde de ting enkelt og hadde et stort tempo i spillet.

Nå fokuserer treneren på neste sesong og han vet hvilke grep som må gjøres.

- Vi har vært "slappe" i forsvar og forsøkt å spille for vanskelig håndball til tider, dette er noe vi skal forbedre oss kraftig på fremover mot neste sesong hvor målet er å kjempe om opprykk til 2. divisjon fra dag en, sier en optimistisk trener.

Når poengene er talt opp i år viser tabellen at laget ender på en fjerde plass. Laget har gått fra nedrykksposisjon til en outsider til opprykk. Dessverre startet denne sluttspurten for sent.

- Sesongoppkjøringen er planlagt, og ikke minst får vi stabilitet i spillergruppa og på trenersiden der det blir minimalt med endringer noe som lover godt for neste sesong, avslutter Kim Næss.

For Vålerenga var Heidi Kjersem kampens beste spiller, for Korsvoll var Marianne Ruud god.

Toppscorer for Vålerenga ble Heidi Kjersem med 6 mål og for Korsvoll Marianne Ruud med 6 mål

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere