RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga-dødaren enkelt videre


Kjelsås slo ut Vålerenga i cupen i fjor. I kveld må Birkebeineren beseires dersom det skal bli ny celeber motstander på Grefsen stadion.
Kjelsås slo ut Vålerenga i cupen i fjor. I kveld må Birkebeineren beseires dersom det skal bli ny celeber motstander på Grefsen stadion. Foto: Arkivfoto
Onsdag kveld var Skeid, KFUM, Frigg, Kjelsås og Oslo City i aksjon under Norgescupen. Les hvordan det gikk med lagene her.

KFUM Oslo spilte bortekamp mot 2. divisjonskollega FK Tønsberg. Guttene fra Ekeberg tok med seg mye selvtillit til Tønsberg, etter å ha slått Byåsen hele 5-1 sist helg. KFUM Oslo vant kampen 1-2 og er klar for neste runde.

Se referatet fra FK Tønsberg – KFUM Oslo her!

 

Kjelsås imponerte med å slå ut Vålerenga av cupen i fjor. Første hinder mot Ullevaal i årets cup var Birkebeineren, som gjestet Grefsen stadion onsdag kveld. Kampen endte 4-1 til Kjelsås, som fortsatt har mulighet til å møte Vålerenga på nytt igjen.

Se referat fra Kjelsås – Birkebeineren her!

 

Frigg byttet ut urbane Frogner stadion med landlige Blåbærmyra da de spilte bortekamp mot Valdres. Det ble et rent 2. divisjonsoppgjør, og Frigg fikk i likhet med KFUM en positiv opplading til kampen. I helgen ble Tromsø 2 beseiret med 5-2. Lite hjalp det, for Frigg tapte 2-0, og dermed er Vadres videre i cupen.

Se referat fra Valdres – Frigg her!

 

Skeid tok turen til Østfold for å møte Østsiden, og vant kampen knepet med 0-1-seier. Laget er nyopprykket til 2. divisjon av året, og har møtt Skeid i cupen fire ganger tidligere. Siste Østsiden-seier kom i 1967, mens Skeid vant på straffekonk sist lagene møttes i 2000. I fjor var det for øvrig Nordstrand som slo ut Østsiden av cupen, med 3-2 i kvalifiseringen.

Se referat fra Østsiden – Skeid her!

 

Oslo City er eneste 3. divisjonslag fra Oslo som fremdeles henger med i cupen. Laget får en tøff hjemmekamp mot Nybergsund/Trysil, som var i 1. divisjon så sent som i fjor. En hjemmeseier her er nok det nærmeste man kan komme en cupbombe i Oslo i dag.

Følg Oslo City – Nybergsund/Trysil her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere