RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var høy temperatur i kampen.
Det var høy temperatur i kampen. Foto: Foto: Knut Øydna

Vålerenga fortsatt på topp

Vålerenga vant 4-1 på en middels dag mot Sarpsborg og beholder tabelltoppen i GET-ligaen.

JORDAL AMFI: Vålerenga startet første periode best og Tobias Lindström scoret etter fem minutter, men Sarpsborg kjempet seg tilbake i kampen og utlignet fem minutter senere.

Sarpsborg var farlig frempå flere ganger, men Vålerenga utnyttet spill i overtall og scoret på tampen av perioden.

Andre periode lignet på kampforløpet i første periode, med et defensivt solid Vålerenga og et Sarpsborg-lag som ikke klarte å få hull på byllen.  

Poengkongen i GET-ligaen, Sondre Olden, puttet pucken i mål på tampen av perioden og sikret Vålerenga en 3-1 ledelse før siste periode.

Under pari

Landslagspiller Aleksander Bonsaksen var ikke fornøyd med laginnsatsen i de to første periodene.

– Jeg synes vi er fryktelig dårlige i første periode og Sarpsborg er bedre enn oss, de var også bedre enn oss i store deler av andre periode. Vi var heldige og scoret i powerplay og da ble det vanskelig for Sarpsborg å komme tilbake i kampen, sier Bonsaksen.

Tredje periode var ren transportetappe hvor Vålerenga dominerte og Mark McCutcheon fikk æren av å score kampens siste mål.

– Vi spiller bra den i den tredje perioden og styrer spillet. Vi hadde gjort hjemmeleksa foran denne kampen og fikk demmet opp for Sarpsborgs kontringer som vi vet de er gode på, det tror jeg var nøkkelen til suksess, sier Bonsaksen.

Høy temperatur

Det var en fysisk kamp som var preget av høy temperatur og mange dueller. Hele tre ganger i løpet av kampen måtte dommeren stoppe spillet på grunn av slåssing.

Sarpsborg hadde flest utvisninger i kampen og det utnyttet hjemmelaget, alle målene til Vålerenga kom i powerplay.

– Vi scoret på sjansene våre og Sarpsborg blir grinete og kommer med etterslenger. De fikk mange utvisninger i kampen, noe som var helt riktig, og vi utnyttet at vi spilte store deler av kampen i powerplay. De hadde jo veldig mange dumme utvisninger som gjør at vi vinner kampen ganske greit, sier Bonsaksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere