RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga imponerte mot Njård

Vålerenga kunne endelig stille med tilnærmet fullt mannskap mot Njård, og slikt blir det virkelig god håndball av.

Jordal: - Bortsett fra de siste 10 minuttene av den første omgangen, så synes jeg gutta virkelig gjorde en solid innsats mot Njård, forklarte en godt fornøyd Vålerenga-trener Morten Østreng, etter at 33-26 seieren var et faktum.

Potensielt topplag

For endelig kunne Østreng stille med tilnærmet fullt lag og da viste Vålerenga seg gang på gang som det potensielle topplaget de er. Laget bød på et godt variert og kreativt angrepsspill, samtidig som forsvaret virkelig gjorde jobben bakover - bortsett fra i kampens siste spilleminutt da laget tillot tre kjappe baklengsmål som en naturlig konsekvens av at seieren allerede var i boks, dermed ble det et akseptabelt syvmålstap for et meget tynt besatt Njård-mannskap.

Gode treninger

Østreng er ikke i tvil om hvorfor laget presterte som de gjorde mot Njård;

- Gode treninger er selve nøkkelen, og når vi nå endelig ser slutten på skademarerittet som har plaget oss i altfor lang tid, ja da kan vi gjennomføre økter med høy kvalitet som vi selvfølgelig tar med oss videre til kampene.

Lagets sisteskanse Andreas Skalin var helt enig med sjefen, og kampens bestemann var også godt fornøyd med sin keeper-makker som fikk stå de siste minuttene, og ikke minst lagets solide forsvarsjobb;

- Det blir jo litt enklere for oss målvakter når forsvaret fungerer så bra som det gjorde her idag. I tillegg så er det meget positivt at vår nye målvakt Jan Kenneth Jørgensen har funnet seg godt til rette. Det skjerper konkurransen, noe som virkelig er viktig for hele laget, og spesielt for meg, smilte Skalin som videre mener at en topp-3 plassering bør være innen rekkevidde for årets sesong.

Skryt til dommerparet

Det er ikke hver dag dommerne får skryt for sin innsats, men Vålerenga-treneren mente at dette var på sin plass og håper samtidig at flere tar etter Bjørn Erik Børresen og Ole Strand fra Høland IL.

- Ja, jeg vil gi skryt til kampens dommere. Med Børresen og Strand så vet man til enhver tid hvordan det blir. Du hører heller ingen klage på utfallet og dems profesjonalitet gjenspeiler seg til kampbildet forøvrig, avsluttet Morten Østreng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere