*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga landet millionavtale

Mohammed Fellah og Vålerenga fortsetter samarbeidet med Telenor. Foto: Alice Johansen

– For oss er Vålerenga det naturlige valget sentralt.

Telenor er Norges største leverandør av tele- og datatjenester, og har de siste åtte årene vært samarbeidspartner av Vålerenga Fotball.Denne uken signerte partene en forlengelse av avtalen, som er i millionklassen, med ytterligere tre år.

– Det er viktig for Telenor at vi har en geografisk spredning i sponsingen vår innenfor fotballen. For oss er Vålerenga det naturlige valget sentralt og det er helt naturlig for oss å fortsette samarbeidet som har fungert utmerket i flere år, sier Bjørn Ivar Moen, leder av Telenor Bedrift.

Sponsing på tross av svake resultater

Til tross for svake sportslige resultater de siste sesongene var Telenor tydelige på at de ønsket å fortsette samarbeidet med Vålerenga.

– Sponser man idrett må man regne med at resultatene kan variere litt. Vi støtter også under nedturer og vi er selvfølgelig med på oppturene også, sier Svendsen.

LES OGSÅ: – Stillingsprofilen beskriver en «supermann»

Hos Vålerenga er man fornøyde med å få signert avtalen med en lojal og stor samarbeidspartner.

– For oss viser dette at vi gjør noe riktig i næringslivet til tross for litt sviktende resultater de siste årene, sier administrerende direktør i Vålerenga, Pål Breen.

– Telenor er et av de største selskapene i Norge og vi er stolte av å ha med de på laget slik at vi sammen kan legge grunnlaget for at Vålerenga igjen skal bli en toppklubb å regne med, sier Breen.

LES OGSÅ: – Kom hjem, Kjetil Rekdal!

Viktige samfunnsprosjekter

I fellesskap skal Telenor og Vålerenga sette fokus på prosjektet «brukt mobil nye muligheter». Prosjektet er startet for å gi alle muligheten til å beskytte miljøet ved å legge til rette for sikker innsamling, gjenbruk og resirkulering av gamle mobiltelefoner.

– Mer enn 90 prosent av alle komponentene i en mobiltelefon kan gjenbrukes. I Norge er vi storforbrukere av mobiltelefoner og vi ønsker å være vårt miljøansvar bevisst, forklarer Svendsen.

Mobiltelefoner som samles inn gjennom Vålerengas aktiviteter vil generere penger til klubben samfunnsprosjekter, som Jobbsjansen.

– Vi er veldig glade for at vi får denne muligheten av Telenor til å generere inntekter til samfunnsprosjektene våre, sier Lars Eirik Eggen, leder for samfunnsavdelingen i Vålerenga.


Egen jubileumstelefon

I tillegg til den nye samarbeidsavtalen skal Telenor og Vålerenga samarbeide om utviklingen av en egen jubileumstelefon i forbindelse med Vålerengas 100-årsjubileum i 2013. Telefonen skal leveres av Samsung og selges i utvalgte Nordialog-butikker i Oslo.

LES OGSÅ: Fellah for første gang

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.