*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga møter Liverpool på Ullevaal

Mandag 1. august kommer Liverpool FC til Ullevaal for å møte Vålerenga. Foto: ARKIVFOTO

Neida, det er ikke 1. april – Vålerenga får storfint besøk av Liverpool FC på Ullevaal mandag 1. august.

ULLEVAAL: Liverpool FC kommer altså til Oslo, for å spille mot Vålerenga på Ullevaal mandag 1. august.

Del på Facebook

Dette er akkurat bekreftet under en pressekonferanse som nå pågår i Oslo, der blant annet Vålerenga-trener Martin Andresen og Liverpools administrerende direktør Ian Ayre er tilstede, melder Liverpools norske fanside på sine hjemmesider.

SE VIDEO: Håvard Nielsen skal imponere Klanen

Liverpool skulle egentlig ha møtt Vålerenga på Ullevaal 4. august i fjor, men kampen måtte da avlyses fordi Liverpool måtte ut i kvalifisering til Europa League.

Klok av skade har klubbene denne gangen tatt høyde for at ett av lagene kan måtte ut i lignende kvalifisering også i år, og kampen er derfor bevisst lagt til 1.august, som er en mandagskveld med god klaring til torsdagens kvalifiseringskamper.

– Selv om dette er vennskapskamper er dette en viktig kamp for Vålerenga. Vi får matchet oss skikkelig mot en motstander som daglig spiller i en av verdens beste ligaer, og det vil utvikle Vålerenga videre, sier Martin Andresen til VIFs hjemmesider.

– Vi er veldig fornøyde med denne kampen og gleder oss til å spille for et fullsatt Ullevaal stadion.

Lederen i Liverpools norske supporterklubb, Liverpool FC Supporters Club Scandinavian Branch, er selvfølgelig fornøyde med at favorittklubben besøker Norge.

– Dette er kjempegøy og vi setter stor pris på at Liverpool kommer og spiller for alle de norske supporterne, sier supporterklubbens leder, Pål Møller til VIFs hjemmesider.

LES OGSÅ: PÅL MØLLER STARTET LIVERPOOLS NORSKE SUPPORTERKLUBB PÅ GUTTEROMMET

Kampen på Ullevaal spilles kun uker før neste Premier League-sesong sparkes i gang. Møller tror møtet med Oslo-laget blir en fin oppkjøring for den engelske storklubben.

– Liverpool var mektig imponert over atmosfæren på Ullevaal sist, og dette er en viktig kamp i oppkjøringen til Liverpool. De får testet mannskapet og får kjenne på følelsen av å spille på et fullsatt stadion. Jeg vet klubben ser fram til kampen, sier Møller.

Mer info om kampen kan man finne på www.vif-fotball.no, der det også kommer informasjon om billettsalg og supportertreff dagen før kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag