RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandag 1. august kommer Liverpool FC til Ullevaal for å møte Vålerenga.
Mandag 1. august kommer Liverpool FC til Ullevaal for å møte Vålerenga. Foto: ARKIVFOTO

Vålerenga møter Liverpool på Ullevaal

Neida, det er ikke 1. april – Vålerenga får storfint besøk av Liverpool FC på Ullevaal mandag 1. august.

ULLEVAAL: Liverpool FC kommer altså til Oslo, for å spille mot Vålerenga på Ullevaal mandag 1. august.

Del på Facebook

Dette er akkurat bekreftet under en pressekonferanse som nå pågår i Oslo, der blant annet Vålerenga-trener Martin Andresen og Liverpools administrerende direktør Ian Ayre er tilstede, melder Liverpools norske fanside på sine hjemmesider.

SE VIDEO: Håvard Nielsen skal imponere Klanen

Liverpool skulle egentlig ha møtt Vålerenga på Ullevaal 4. august i fjor, men kampen måtte da avlyses fordi Liverpool måtte ut i kvalifisering til Europa League.

Klok av skade har klubbene denne gangen tatt høyde for at ett av lagene kan måtte ut i lignende kvalifisering også i år, og kampen er derfor bevisst lagt til 1.august, som er en mandagskveld med god klaring til torsdagens kvalifiseringskamper.

– Selv om dette er vennskapskamper er dette en viktig kamp for Vålerenga. Vi får matchet oss skikkelig mot en motstander som daglig spiller i en av verdens beste ligaer, og det vil utvikle Vålerenga videre, sier Martin Andresen til VIFs hjemmesider.

– Vi er veldig fornøyde med denne kampen og gleder oss til å spille for et fullsatt Ullevaal stadion.

Lederen i Liverpools norske supporterklubb, Liverpool FC Supporters Club Scandinavian Branch, er selvfølgelig fornøyde med at favorittklubben besøker Norge.

– Dette er kjempegøy og vi setter stor pris på at Liverpool kommer og spiller for alle de norske supporterne, sier supporterklubbens leder, Pål Møller til VIFs hjemmesider.

LES OGSÅ: PÅL MØLLER STARTET LIVERPOOLS NORSKE SUPPORTERKLUBB PÅ GUTTEROMMET

Kampen på Ullevaal spilles kun uker før neste Premier League-sesong sparkes i gang. Møller tror møtet med Oslo-laget blir en fin oppkjøring for den engelske storklubben.

– Liverpool var mektig imponert over atmosfæren på Ullevaal sist, og dette er en viktig kamp i oppkjøringen til Liverpool. De får testet mannskapet og får kjenne på følelsen av å spille på et fullsatt stadion. Jeg vet klubben ser fram til kampen, sier Møller.

Mer info om kampen kan man finne på www.vif-fotball.no, der det også kommer informasjon om billettsalg og supportertreff dagen før kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere