*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga-talent til AaFK?

Fredrik Carlsen i aksjon for Enga

Fredrik Carlsen, som ble hentet av Kjetil Rekdal til klubben, kan nå ende opp hos sin tidligere trener. Jeg er åpen for spill i denne klubben, sier hovedpersonen selv.

Kjetil Rekdal hentet Carlsen til VIF fra Nordstrand i 2004. Nå skal Fredrik Carlsen trene med Aalesund i 14 dager på Gran Canaria.

Kjetil Rekdal kjenner til kvalitetene til spilleren og ønsker å se hvordan spilleren passer inn i gruppen.

Han må få føle seg fram i forhold til oss, og motsatt. Men at Fredrik er en spiller som jeg vet kan gi jernet er det ikke tvil om. Denne gutten har jeg fulgt lenge og kjenner kvalitetene til, sier Rekdal til Sunnmørsposten.

Fredrik Carlsen selv mener at Aalesund er et bra alternativ.

Jeg gleder meg til å teste meg ut mot denne spillergruppa. Så får vi se hva som skjer, men at jeg er åpen for AaFK-spill er helt klart, sier Carlsen til Sunnmørsposten.

Martin Andresen mener Carlsen er en mann for fremtiden og sier det kan være aktuelt med en utlånsavtale med andre klubber.

- Fredrik er en spiller for fremtiden som vi satser på. Han utmerker seg med meget gode holdninger, er tøff i hodet og har en del egenskaper som vi tror kan få ham langt. Han vil få mange kamper for Vålerenga i fremtiden, men han trenger spilletid for å spisse utviklingen, sier Martin Andresen til vif.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.