RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerengas supergutter herjet


Alend Barazan dribler seg fri mellom to Årvollspillere, før han avsluttet raidet med å levere en strålende målgivende pasning.
Alend Barazan dribler seg fri mellom to Årvollspillere, før han avsluttet raidet med å levere en strålende målgivende pasning.
Vålerenga viste at de går trygge år i møte da klubbens 8-åringer gikk ubeseiret gjennom årets Veitvet Cup.

Veitvet: Det var en sann fornøyelse å se Vålerengas unge håpefulle i aksjon under årets Veitvet Cup sist helg. I klassen for barn født i år 2000, beviste de små teknikerne med tilleggsnavnet «Supergutta» seg virkelig navnet verdig.

Ubeseiret

Østkantavisa overvar lagets siste kamp mot Årvoll, en kamp som ble en oppvisning i idrettsglede fra begge lagene, men der «Supergutta» dominerte kampbildet og til slutt vant meget fortjent 5-1.

Dermed gikk Vålerenga ubeseiret gjennom turneringen, etter også å ha slått KFUM 2-1 og Grorud 6-0 tidligere på lørdagen.

Skikkelig bra

«Supergutta's» toppscorer Piraviin Varatharajan, som noterte seg for hat-trick mot Årvoll, var naturlig nok strålende fornøyd med årets turnering;

Dette var skikkelig bra av oss. Alle på laget spiller godt og det er kjempemorsomt å vinne fotballkamper. Kanskje hvis jeg trener masse så kan jeg bli like god som Ronaldo, det er i hvert fall det jeg ønsker, forklarte balltalentet til Østkantavisa.

Det er jo også morsomt å score mange mål, men det er fordi jeg får så mange fine pasninger, avsluttet en smilende Piraviin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere