*Nettavisen* Nyheter.

Vålerengas supergutter herjet

Alend Barazan dribler seg fri mellom to Årvollspillere, før han avsluttet raidet med å levere en strålende målgivende pasning.

Vålerenga viste at de går trygge år i møte da klubbens 8-åringer gikk ubeseiret gjennom årets Veitvet Cup.

Klikk på bildet for å forstørre.

Piraviin Varatharajan scoret tre mål mot Årvoll.

Klikk på bildet for å forstørre.

Anders Overrein (t.h.) leker seg mot Årvoll.

Veitvet: Det var en sann fornøyelse å se Vålerengas unge håpefulle i aksjon under årets Veitvet Cup sist helg. I klassen for barn født i år 2000, beviste de små teknikerne med tilleggsnavnet «Supergutta» seg virkelig navnet verdig.

Ubeseiret

Østkantavisa overvar lagets siste kamp mot Årvoll, en kamp som ble en oppvisning i idrettsglede fra begge lagene, men der «Supergutta» dominerte kampbildet og til slutt vant meget fortjent 5-1.

Dermed gikk Vålerenga ubeseiret gjennom turneringen, etter også å ha slått KFUM 2-1 og Grorud 6-0 tidligere på lørdagen.

Skikkelig bra

«Supergutta's» toppscorer Piraviin Varatharajan, som noterte seg for hat-trick mot Årvoll, var naturlig nok strålende fornøyd med årets turnering;

Dette var skikkelig bra av oss. Alle på laget spiller godt og det er kjempemorsomt å vinne fotballkamper. Kanskje hvis jeg trener masse så kan jeg bli like god som Ronaldo, det er i hvert fall det jeg ønsker, forklarte balltalentet til Østkantavisa.

Det er jo også morsomt å score mange mål, men det er fordi jeg får så mange fine pasninger, avsluttet en smilende Piraviin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.