RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valgkampen er i gang


Underholdt: Jørn Hoel fikk liv i forsamlingen. Som gammel arbeiderpartivelger var han kommet hjem til sine egne på Grorud samfunnshus, og applausen var deretter.
Underholdt: Jørn Hoel fikk liv i forsamlingen. Som gammel arbeiderpartivelger var han kommet hjem til sine egne på Grorud samfunnshus, og applausen var deretter.
Valgflesket var byttet ut med frukt og grønt da Sylvia Brustad åpnet valgkampen på Grorud samfunnshus sist torsdag.

Grorud: Kommunevalget er like om hjørnet og valgkampen er i full gang. Med følge av Arbeiderpartiets to helsepolitiske talsmenn på stortinget hadde Knut Roger Andersen invitert til helsepolitisk folkemøte.

Frukt og grønt

Grorud samfunnshus huset mange denne kvelden. De fleste godt voksne. Å få helseministeren på besøk er ikke hverdagslig selv på Grorud.
Sylvia Brustad kom i sitt innlegg med få løfter. Vakgflesket var byttet med lovnader om frukt og grønt til skolene i Groruddalen, nå.
Norge har de beste levevilkår, men ikke alt er bra. Det viser levevilkårsundersøkelsen. Ikke minst i Groruddalen er det store forskjeller å finne, og det må vi gjøre noe med, sa Sylvia Brustad.

Aker sykehus

Jan Bøhler tok også fatt i helseproblemene som er særegne for Groruddalen.
Dette skal skal ikke være et sykeliggjøringsmøte, men jeg må påpeke de livsstilsykdommene som er spesielle for Groruddalen, sa Jan Bøhler.
Han mente videre at løsningen var å finne på Aker sykehus.
Styrk sykehuset med de spesialavdelinger om allerede finnes og som kan ta hånd om de spesielle sykdommene som finnes her i dalen. Og ikke minst la oss få tilbake Aker som et lokalsykehus for Groruddalen. Det har jeg tatt opp med helseministeren, og hun har lovet å ta dette opp på nytt, sa Jan Bøhler.

Fra salen

Det var tydelig at å få tilbake Aker som lokaøsykehus, var det som de frammøtte gjerne ville sloss for. Spørsmålene til arbeiderpartiets helspolitiske talsmenn var mange og selv med en stram styring av ordstyrer Knut Roger Andersen, ble det et langt møte.
jeg er redd demokratiet råtner på rot når de nye helseforetakene blir så store, og jeg ber ministeren sørge for at aker på nytt blir vårt lokalsykehus, sa Rønnaug Bleken Ruud.
Hun er medlem av sykehusets venneforening og hadde forberedt seg godt til møtet.

Underholdt

Sang og underholdning hører med til Arbeiderpartiets møter. Jørn Hoel var hentet inn denne kvelden. Til stor jubel.
Jeg har alltid stemt arbeiderpartiet. Det gjorde mine foreldre og besteforeldre også. Nå er det ny valgkamp og da synes jeg at mitt bidrag må bli en ny låt, sa Jørn Hoel og dro igang en halvtime som begeistret forsamlingen stort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere