RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valgt som leder for ellevte gang

Steinar Saghaug er valgt som leder for Østmarkas Venner for ellevte året. Med seg i foreningen har han nå 3 368 medlemmer hvorav 123 organisasjoner og borettslag.

Skullerud: Medlemmene er foreningens viktigste aktivum som moralske, økonomiske og aktive støttespillere, sier Saghaug som sammen med det nyvalgte styret kan konstatere at 2007 ble et godt verveår som resulterte i en økning på 179 medlemmer i forhold til året før og etter at 205 er strøket.

Styret

Steinar Saghaug har med seg følgende i det nyvalgte styret:

Johan Ellingsen, Inger Tangen, Cathrine Søberg, Stian Dahl, Nina H. Skramstad og Øivind Pettersen. Varamedlemmer er Finn Jensen og Solveig Dalene. Oddvar Rolstad er leder i skogutvalget, Monica Hoel er sekretær, Kristin Ohnstad ansvarlig for regnskap og Jan Saghaug tilsvarende for Web. Redaktør av medlemsbladet er Helga Gunnardottir.

Hovedoppgave

Østmarkas Venners hovedoppgave er å være vaktbikkje for sin del av Oslomarka, og høyest prioritert arbeid i 2008 er å få innført en egen Lov for Oslomarka.

Ellers vil det bli holdt øye med snikutbygging, og ØV vil støtte opp om å ny skytebane i fjellhall. Sistnevnte ser nå ut til å kunne bli realisert.

Ellers har venneforeningen som formål å bevare Østmarka som natur- og friluftsområde for dagens og kommende generasjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere