*Nettavisen* Nyheter.

Valgt som leder for ellevte gang

Steinar Saghaug er valgt som leder for Østmarkas Venner for ellevte året. Med seg i foreningen har han nå 3 368 medlemmer hvorav 123 organisasjoner og borettslag.

Skullerud: Medlemmene er foreningens viktigste aktivum som moralske, økonomiske og aktive støttespillere, sier Saghaug som sammen med det nyvalgte styret kan konstatere at 2007 ble et godt verveår som resulterte i en økning på 179 medlemmer i forhold til året før og etter at 205 er strøket.

Styret

Steinar Saghaug har med seg følgende i det nyvalgte styret:

Johan Ellingsen, Inger Tangen, Cathrine Søberg, Stian Dahl, Nina H. Skramstad og Øivind Pettersen. Varamedlemmer er Finn Jensen og Solveig Dalene. Oddvar Rolstad er leder i skogutvalget, Monica Hoel er sekretær, Kristin Ohnstad ansvarlig for regnskap og Jan Saghaug tilsvarende for Web. Redaktør av medlemsbladet er Helga Gunnardottir.

Hovedoppgave

Østmarkas Venners hovedoppgave er å være vaktbikkje for sin del av Oslomarka, og høyest prioritert arbeid i 2008 er å få innført en egen Lov for Oslomarka.

Ellers vil det bli holdt øye med snikutbygging, og ØV vil støtte opp om å ny skytebane i fjellhall. Sistnevnte ser nå ut til å kunne bli realisert.

Ellers har venneforeningen som formål å bevare Østmarka som natur- og friluftsområde for dagens og kommende generasjoner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.