*Nettavisen* Nyheter.

Valgte Romsås for unik musikkvideo

Alle personer i Egil Pedersens musikkvideo er maskerte, men en kvinne starter en revolusjon for å få folk til å vise sitt sanne ansikt. Under masken skjuler det seg unike former. Foto: PROMOBILDE

Da regissør Egil Pedersen skulle velge location for hans nye unike musikkvideo, falt valget på Romsås.

Klikk på bildet for å forstørre.

Regissør Egil Pedersen mener Romsås har noen helt unike kvaliteter som location for film. Foto: FOTO: Vemund Sveen Finstad

ROMSÅS: Regissør Egil Pedersen har selv bodd på Romsås i flere år, før han tidligere i år flyttet til Jessheim med familien. Men da han skulle velge location for sin nye og høyst unike musikkvideo, falt valget på Romsås.

– Det er en ganske unik arkitektur her som man ikke finner noen andre steder i Oslo. Lyse grå, veldig monokrome farger, som gir det et veldig urbant uttrykk, sier han.

Romsås som filmlocation

Musikkvideoen for bandet «Rugged Wilderness & Mountain Man No More» med låta «Rugged Feathers» har spektakulære spesialeffekter der menneskers ansikter er forvridde og skjules bak masker. Musikkvideoen vises på filmfestivaler i USA og Spania, og er filmet i sin helhet på Romsås.

– Folk som bor her tenker kanskje ikke over det, men området har noe helt spesielle kvaliteter som filmlocation, sier Pedersen, som sier han hadde lyst til å vise Romsås som location for film.

Unikt

Musikkvideoen handler om at fem mennesker er født med usymmetriske og forvridde ansikter, og som er redde for å avsløre hvordan de egentlig ser ut. De skjuler sine ansikter bak masker hver gang de beveger seg utenfor sine hjem. Ansikt for ansikt vil en kvinne skape revolusjon.

Se den unike musikkvideoen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.