RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valset opp med motstanderne

I sin første sesong ble Østlandskameratene (Ølkam) kåret til Norges dårligste lag. Denne sesongen lå de øverst på tabellen - i én serierunde.

Rommen: Laget som består av en gjeng med gutter som i første omgang kun ønsker seg noe sosialt, endte likevel sist i første avdeling i åttende divisjon denne sesongen.
Men denne sesongen har laget scoret mål - og fått poeng. Med to seirer og en uavgjort kunne laget endt opp med hele syv poeng, men da Heming 2 trakk seg fra serien, ble Ølkam fratatt poengene de hadde fått i møtet med laget. Dermed endte Øl-kameratene på tre poeng og 18-40 i målforskjell.

Taper jevne kamper

- Spillemessig har ikke sesongen vært så ille, men vi har en tendens til å tape jevne kamper, forklarer styremedlem og høyre-midtbanespiller i klubben, Alexander Synstad.
Og selv om laget spiller i Norges laveste divisjon, mener Synstad de møter god motstand.
- Jeg er faktisk litt overrasket over nivået. Noen av de andre lagene er ganske gode. Vålerenga 4 kunne nok ihvertfall ha spilt på et høyere nivå.
Synstad mener Ølkams problem ligger i for dårlig kondisjon og muligens også at gutta ikke helt har troen på seg selv.
- Det er litt surt at vi taper de jevne kampene. I en del av kampene burde vi ihvertfall klart ett poeng.
Synstad innrømmer at det var litt stas å smykke seg med å være Norges dårligste lag den første sesongen, men dette er et stempel klubben nå ikke ønsker å ha.
- Vi gjør dette for å ha det gøy, men ingen liker å tape alle kampene for det. Det er jo morsomt å slå til med noen seirer i løpet av sesongen. Vi vet at vi kan, fortsetter Synstad.

Dårlig oppmøte og skader

Nå har gutta begynt å forberede seg til neste sesong. I forrige uke ble årets sesong oppsummert og en opptelling over hvor mange som blir med neste år, ble foretatt.
- Det har vært litt mye frem og tilbake i spillerstallen denne sesongen. Dårlig oppmøte på trening og endel skader har ført til at prestasjonene på banen har vært litt varierende. Men sportstlig sett har denne sesongen langt ifra vært en katastrofe, understreker midtbanespilleren.
Men en ting er ihvertfall sikkert - denne sesongen har laget skrevet klubbhistorie. 10-0 seier over Nesodden 3 er noe som vil bli husket i klubben som per dags dato teller 50 medlemmer.
Nå etterlyser Synstad et sluttspill hvor de dårligste lagene kan møtes for å finne ut hvem som virkelig er Norges dårligste lag. Da kunne Ølkam en gang for alle kvitte seg med stempelet som Norges dårligste lag. Eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere