RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LUKSUS: Slik ser båten ut innvendig.
LUKSUS: Slik ser båten ut innvendig. Foto: Terje Haugen

Van(n)vittig luksus om bord

Bli med om bord i verdens største serieproduserte superyacht fra britiske Sunseeker.

KLIKK.NO/MOTOR/BÅT: Sunseekers største yacht går under navnet Sunseeker 37M Trideck Yacht.

37-meteren ble for første gang vist frem for publikum på London Boat Show i fjor. Det ble kun ombordstigning etter nærmere avtale i god tid, også for båtpressen.

Det ikke mange kompromisser å finne om bord. Innredningen er for eksempel for det meste utført i mattlakkert amerikansk valnøttre, med overraskende mye smakfullt interiørdesign i hovedsalongen.

Moderne belysning og diskré innredning i lugarer og tilliggende avdelinger forsterker inntrykket.

Les også: Nye drømmebåter fra Sunseeker

Rundt Svalbard

På broa skulle vi tro kapteinen har utmerkede arbeidsforhold, med prima navigeringselektronikk og fornuftig plassutnyttelse. Byssa kan by på tilsvarende forhold for kokkene.

Sunseeker 37M Trideck Yacht klarer opp til 25 knop og har en rekkevidde på rundt 1500 natuske mil, noe som tilsvarer minst to ganger rundt Svalbard.

Den har som navnet tilsider det meste av herligheten fordelt over tre dekk, og hun stiller med et mannskap på seks personer. Byggingen har foregått ved Poole i Dorset.

Les også: Nytt rovdyr på vei

115 mill

Tridecken har en listepris på rundt 11 000.000 britiske pund eller omtrent 115 milloner norske kroner. Yachten kvalifiserer dermed til en god plassering i luksusbåtklassen.

Kanskje en noe drøy pris selv til å være en yacht på 37 meter, men med denne i havna kan du føre opp verdens største serieproduserte superyacht i privat eie på formueslisten din.

Sunseeker-kundene er for øvrig ikke kunder lenger, her snakker vi i stedet om klienter. Det er etter det vi erfarer foreløpig ikke norske klienter til denne båten Sunseekeren.

LES FLERE BÅTSAKER PÅ KLIKK.NO/MOTOR/BÅT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere