RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vandrende Vålerengasjappe


Vålerenga Sjappa har egen bil som reiser rundt der det skjer i Oslo og da er de selvsagt til stede under årets Norway Cup. F.v Roar Jensen og Olaug Brekke Jensen
Vålerenga Sjappa har egen bil som reiser rundt der det skjer i Oslo og da er de selvsagt til stede under årets Norway Cup. F.v Roar Jensen og Olaug Brekke Jensen Foto: FOTO: Andreas Lindbæk
Vålerengasjappas egen butikk på fire hjul er selvsagt der det skjer. På Ekeberg gikk de faktisk tom for kampbilletter da Østkantavisa var på besøk.

EKEBERG: - Da har vi solgt unna 2000 billetter til kveldens kamp. Så nå må vi hente flere, sier daglig leder i Vålerenga Sjappa, Ben-Roger Brandt, til Østkantavisa.

Han håper at det kommer 15 000 tilskuere til Ullevål i kveldens kamp mot Start.

- Vi er utrolig heldig med været. Sola skinner og pågangen på billetter har vært veldig bra, sier Ben-Roger Brandt.

Vålerenga Sjappa sin egen bil er der det skjer i Oslo.

- Vi reiser rundt der det skjer og verver mange nye fans. Her selger vi billetter til kamper og supporterutstyr. Til kveldens kamp mot Start selger vi billetter til 50 kroner, opplyser Ben-Roger Brandt.

Kampen mot Start begynner klokka 19.00 i kveld.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere