RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vandringer langs Ljanselva

Også denne forsommeren skal Miljøprosjekt Ljanselva ha guidede vandringsturer langs og i tilknytning til Ljanselva. Først er allerede til torsdag.

Ljanselva:Miljøprosjekt Ljanselva har følgende program denne uken for vandringer knyttet til Ljanselva:

Torsdag 7.juni klokken 18 fra Ljabru hovedgård til fisketrappen ved Hallagerbanen. Turleder er Finn Erhard Johannessen.

Lørdag 9.juni klokken 12
fra P-plassen ved Sagstua på Sagløkka ved Skullerudkrysset via det interessante bostedet til Fugle-Olsen ute i skogen på Korpåsen, til åpent hus med drikke og vafler på Sagstua. Turledere er Ole Opsahl

Søndag 10.juni klokken 12.30
fra Ljabru hovedgård til åpent hus på Sagstua med drikke og vafler. Turledere Asle Andresen til Ljabru hovedgård).

Vi har kjente lokalguider til disse turene som har mye å fortelle, sier Tor Holtan-Hartwig. Finn Erhard Johannessen er lokalhistoriker og bl.a. forfatter av Nordstrandboken. Han vet jeg har mye på hjertet. Og Ole Opsahl har gjennom et langt liv vandret i den aktuelle delen av Østmarka der Korpås-Olsen bodde.

Vi håper at riktig mange vil benytte anledningen til å få med seg årets tilbud om flotte turer med mye god lokalhistorie, og at de også kommer innom Sagstua for å se hvor fint vi har det her, sier Holtan-Hartwig som sammen med andre entusiaster i Miljøprosjekt Ljanselva byr på både vafler og drikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere