Vannet blomster - fikk politiet på døra

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

En hjelpsom nabo fikk mer oppmerksomhet om blomstervanningen enn de ønsket, noen festglade og bråkete ungdommer og søppelkasser som settes ut i veien til hinder for bilistene. Her er politiloggen fra Manglerud politistasjon.

Blomstervanning årsak til stort politioppbud

MUNKERUD: Flere politipatruljer rykket mandag klokken 16.40 ut til en innbruddsalarm i flere soner på en adresse i Munkerudkeiva. Politiet fant ingen tegn til innbrudd, men oppdaget folk inne i huset. Det viste seg å være bekjente av huseieren som skulle vanne blomster og hadde problemer med å slå av alarmen. Alarmen ble etter hvert korrekt avslått og blomstene vannet.

Tørrkokt kjele

SKULLERUD: Mandag klokken 17.37 kom det melding til politiet og brannvesenet om brann i en leilighet i Gamle Enebakkvei. Beboeren fikk selv slukket brannen, men fikk i seg en del røyk. Det viste seg at årsaken til brannen var en tørrkokt kjele. En person ble sjekket av ambulanse på stedet og politiet har skrevet rapport på forholdet.

Setter hindringer i veien

LOFSRUD: Politiet ble klokken 21.45 melding fra Lofsrudveien. Ungdommer skal ha satt søppeldunker ut i veien og disse var til hinder for bilister. Dette skal i følge melder være et gjentagende problem. Politiet dro til stedet og fant en veltet søppeldunk i veien, men ingen ungdommer.

Ba ungdommer forlate stedet

MORTENSRUD: Mandag klokken 22.50 fikk politiet en telefon fra Mortensrud T-banestasjon om at ungdommer forsøplet området og drev skadeverk på en bil. På stedet fant politiet en del ungdom, men fant ikke spor etter forsøpling eller skadeverk. Ungdommene ble anmodet om å oppføre seg pent og forlate stedet, noe de gjorde.

Nattlig politikontroll

RYEN: Natt til tirsdag gjennomførte politiet en kontroll av i alt 40 biler ved utgangen av Svartdalstunnelen. De fleste hadde alt i orden, men en mann ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og en person ble innbrakt i forbindelse med funn av litt narkotika.

Ikke sikret godt nok

PRINSDAL: Den 38 år gamle østeuropeiske føreren av en Volkswagen Caddy ble tirsdag klokken ti på formiddagen anmeldt for uforsvarlig sikret last. Politiet stanset mannen i Sveaveien.

To biler i en smell

BRYN: Tirsdag like forut for klokken 16.27 kolliderte to biler utenfor Brynstunnelen på E6 i retning Ryen. Politiet bisto med å få bilene ut av veien. Ingen personer ble skadet og skademelding ble utfylt på stedet.

Avsluttet fest

BJØRNDAL: Tirsdag klokken 22.04 ble politiet tilkalt til Nyjordstubben på grunn av klager på støy fra en fest. Det viste seg at festen ble holdt av mindreårige og at det ble nytt alkohol. Festen ble avsluttet og deltakeren sendt hjem.

Kjørte i hasjrus

KLEMETSRUD: Politiet stanset klokken 01.40 natt til onsdag en bil i Enebakkveien på Klemetsrud. Politiet hadde mistanke om at den 18 år gamle føreren var beruset. Mannen innrømte at han hadde røykt hasj forut for kjøringen og han ble kjørt i sentralarresten for utvidet prøvetaking.

Tok kar som tok seg en blås

BJØRNDAL: 02.40 natt til onsdag ble en ungdom kontrollerte av politiet på Bjørndal. Politiet mistenke at mannen hadde røykt hasj, noe han også innrømte. Den 18 år gamle mannen er nå anmeldt for kjøp og bruk av hasj.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.