RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vannet flommet i gatene på Sagene


 
  Foto: ILLUSTRASJONSBILDE
Større vannlekkasje i Maridalsveien fredag morgen.

SAGENE: Klokken 06.38 tvitret politiet følgende melding: "Maridalsveien v/nr. 140 – større vannlekkasje. Flommer i gata. Politi og brann på stedet. Vann og avløp varslet. "

En liten halvtime senere ble det videre opplyst om at flere hus kunne være berørt, og at Maridalsveien - ved lekkasjen - var sperret. 

– Tretthetsbrudd

Fredag morgen i 10-tiden kan imidlergid Kjell Næss, gruppeleder for teknisk drift ved distrikt vest, informere om at det er ingen grunn til ytterligere bekymringer for folk i nærområdet. 

– Det var en vannlekkasje i en 400 mm vannledning, som skyldtes en tretthetsbrudd. Det er sånn som skjer fra tid til annen, og det var bare skader på vei,  forteller Næss til dittOslo.no.

Brannvesenet bekrefter det ikke hadde kommet vann inn i noen av husene i området. Lekkasjen var rett ovenfor tett trafikkerte ring to. 
 

Forklarer brunt vann i Akerselva

Vann og avløpsetaten i Oslo kommunen beroliger samtidig folk om at det brune vannet i Akerselva på morgenkvisten kommer som en følge av vannlekkasjen – og at det ikke er kloakkvann. 

Politiet skriver også klokken 07.45 at samtlige gater er åpnet for trafikk. 

LES OGSÅ: Kvinne voldtatt, mann pågrepet to timer etter at politiet gikk ut med bilde

LES OGSÅ: Mann (25) alvorlig skadet etter knivstikking

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere