Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vannlekkasje stopper rulletrapp

Rulletrappen i Nydalen er et lite kunstverk, med både lyd- og lysefekter. Den siste tiden har imidlertid vannlekkaasjer ført til at trappen står. Det vil den også gjøre i tiden fremover.
Rulletrappen i Nydalen er et lite kunstverk, med både lyd- og lysefekter. Den siste tiden har imidlertid vannlekkaasjer ført til at trappen står. Det vil den også gjøre i tiden fremover. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO
Rulletrappene på Nydalen t-banestasjon er i gang igjen. Men til uken stanser de på nytt.

NYDALEN: – Rulletrappene i t-banen i Nydalen står nesten mer enn de går. Nå har begge stått sikkert en uke. Det skjer absolutt ingenting. Det ene løpet er også sperret, men vi har ikke sett en eneste reparatør. Det verste er mangelen på informasjon. Og det er ikke første gang det skjer, men jeg kan ikke huske at det har vart så lenge tidligere, sier en leser til Nordre Aker Budstikke.

Vi tar kontakt med Ruter og spør hva som er årsaken til stansen og mangelen på informasjon til publikum.

– Jeg har vært i Nydalen nå, og sjekket status med dem som jobber med rulletrappene. De opplyser at arbeidene på oppgående rulletrapp avsluttes i dag (fredag 8. oktober, red.anm.), og begge rulletrapper settes i drift. Nedgående rulletrapp vil stanses til uken, for nødvendig service og vedlikehold. Sannsynligvis har også den en skade etter en mindre vannlekkasje, sier informasjonsrådgiver Andreas Viseth i t-banen.

Han hadde ikke fått beskjed om arbeidet før torsdag, og forklarer mangelen på kundeinformasjon med det.

- Men vi sørger nå for at det blir informert om det som skal skje kommende uke, sier Viseth.

Arbeidet med det nedgående løpet vil ta i underkant av én uke. Det oppgående løpet vil være i drift under perioden. Passasjerer ned til perrongen må dermed bruke heisen eller trappene.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!