RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vannmoro på SFO

Rundt 40 barn på Østensjø SFO moret seg i vannstrålene fra hageslangen i forrige ukes hete.

Østensjø: Det var ikke en tørr flekk å få øye på i skolegården til Østensjø skole da SFO hadde vanndag. Vi har fylt rundt 4-500 vannballonger til vannballongkrig mellom voksne og barn. Vi begynte halv åtte og det tok lang tid å få fylt alle, sier baseleder Camilla Fagerland. Vanndagen er kjempepopulær blant SFO-barna og har blitt en tradisjon på Østensjø. Da Nordstrands Blad stakk snuten innom var det full spyling av alle barn. Vann sprutet fra sprengte vannballonger og gevær. Men høydepunktet var nok hageslangespylingen som en av de ansatte stod for.

I skoleferien har SFO sommerklubb. Da er det ulike aktiviteter som står på programmet.

Vi har to turer hver dag. Én som koster og én som er gratis, sier Fagerland. Den siste uken har barna vært på teater i Frognerparken, badet i Ulsrudvann og spilt fotball. I hele juli holder Østensjø SFO stengt, men åpner igjen 1. august. Da er det turer ut til øyene i Oslofjorden, besøk på Huseby gardeleir og lekeland som står på programmet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere