RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En 83 år gammel kvinne omkom i brannen i Kyhns vei. Politiet jobber fortsatt for å finne brannårsaken.
En 83 år gammel kvinne omkom i brannen i Kyhns vei. Politiet jobber fortsatt for å finne brannårsaken. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Vanskelig å finne årsak til dødsbrann

Politiet mistenker ikke noe kriminelt etter brannen i Kyhns vei hvor en 83 år gammel kvinne omkom.

NORDSTRAND: På ettermiddagen tirsdag 28. mai rykket store styrker fra brannvesenet, politiet og ambulanse ut på en brann i et hus i Kyhns vei. En person ble funnet omkommet inne i huset hvor brannen startet.

Brannen spredte seg over brannskillet til den andre halvdelen hvor en annen familie bodde. Huset hvor brannen startet ble totalt utbrent. Den andre halvdelen har fått store brann- og vannskader.

– Den omkomne er nå identifisert og er den 83 år gamle kvinnen som bodde på adressen, forteller Terje Bechmann Dahl som er leder for brannavsnittet i Oslo politidistrikt.

Politiet har gjennomført en rekke undersøkelser på åstedet og mistenker ikke noe kriminelt eller at brannen er påsatt.

– Vi har gjort omfattende kriminalteknisk undersøkelser på åstedet. Brannårsaken er ennå ikke klarlagt. Det er såpass store brannskader at det kan blir vanskelig å konkludere. Det gjenstår fortsatt noen undersøkelser før vi kan komme til en slutning om sannsynlig brannårsak, sier Terje Bechmann Dahl.

Les også: Ny dødsbrann i Oslo

Politiet har en hypotese om at brannen startet innvendig mens kvinnen var til stede i huset.

– Vi har ingen konkrete opplysninger eller spor om at brannen er påsatt eller at det har skjedd noe kriminelt, sier Dahl.

Video fra brannen:

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere