RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vanskelig parkeringsregulering


Dette skiltet på Hauketo er ikke lett å forstå. Er det gratis-parkering eller må man betale avgift - og hvordan skal man få tak i billett?
Dette skiltet på Hauketo er ikke lett å forstå. Er det gratis-parkering eller må man betale avgift - og hvordan skal man få tak i billett?
Ved mange forretninger/sentre er det gratis kundeparkering, men man må legge billett fra automat i bilen. Dette er et problem på Hauketo.

HAUKETO: Ett av de mange sentrene som nå har fått en slik parkeringsregulering, er Hauketo senter. Der står det skilt ved innkjøringen om parkeringen, og på skilt ved plassene står det at man kan stå gratis i 45 om man løser billett i maskinene.

Dekket med plastsekk

Brukere av senteret forteller til Nordstrands Blad at skiltene har stått en stund, men billettautomaten mangler. Nå er sistnevnte kommet på plass, men er dekket med plastsekk.

Burde ikke skiltene også vært dekket til inntil automaten er i virksomhet, spør en tvilende bruker av senteret.

Eller er det bevisst fisking etter gebyrer?

Kan få seg en overraskelse

Etter at kundene har blitt vant med å ikke bry seg om skiltene, kan de få seg en gebyroverraskelse den dagen automaten skal brukes.

Det er Euro-Park som regulerer parkeringen på Hauketo.

Nordstrands Blad har omtalt mange "tvilsomme" parkeringssaker. Vi får opplyst at mange slike saker ender i Konfliktrådet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere