RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant 30 000 kroner


GLAD VINNER: Hanne Adelheid Larsson fikk vinnersjekken på 30 000 kroner overlevert på Postbanken sine nye lokaler på Grønland i dag av Bjørnar Bråthen (t.v) og Finn Tvedt. Foto: Andreas Lindbæk
GLAD VINNER: Hanne Adelheid Larsson fikk vinnersjekken på 30 000 kroner overlevert på Postbanken sine nye lokaler på Grønland i dag av Bjørnar Bråthen (t.v) og Finn Tvedt. Foto: Andreas Lindbæk
Hanne Adelheid Larsson fra Gamle Oslo gikk til topps i Postbankens studentquiz. Premien var 30 000 kroner i stipend.

GRØNLAND: Overrekkelsen av premien ble holdt i Postbankens nye lokaler på Grønland i dag. Vinneren selv er svært glad over å bli trukket ut blant 13 700 deltakere.

– Jeg trenger absolutt pengene siden jeg allerede har fått et grei størrelse på lånet mitt, sa Hanne, som til vanlig studerer Forvaltningsinformatikk, til Østkantavisa.


Postbanken ønsket med denne konkurransen å treffe studentene i markedet.

– Det eneste kriteriet var at man skulle være student og svare på noen enkle spørsmål. I tillegg skulle de lage et slagord for banken. Det kom inn mange gode forslag, men vi likte Hanne sitt best, forklarte Bjørnar Bråthen rett før overrekkelsen av sjekken.

Hovedpersonen selv var overrasket at hun ble plukket ut blant alle deltakerne.

– Jeg pleier til vanlig aldri å vinne. Mulig jeg må fortsette å melde meg på slike konkurranser, men jeg tror dette var min sjanse, sa Hanne før overrekkelsen.

– Hva skal pengene brukes til?

– Mesteparten går rett på sparekonto. I tillegg blir det en liten ferietur, sa den glade vinneren, Hanne Hanne Adelheid Larsson, til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere