*Nettavisen* Nyheter.

Vant billetter til operaen!

Her trekker Fylkesmannen klasse 5A fra Lilleaker skole som de heldige vinnerne av et operabesøk.

Klasse 5A ved Lilleaker skole var en av to heldige skoleklasser som vant loddtrekningen om et besøk i den nye operaen i Bjørvika.

Lilleaker:- Elevene syntes dette var veldig spennende. De gleder seg masse, sier lærerinne Marianne Røsholdt til Ullern Avis Akersposten.

- De har sett innslag om operaen på operaen, og flere av foreldrene har snakket om å kjøpe billetter. Da blir jo dette ekstra stort, sier Røsholdt.

Loddtrekning

Den nye operaen ønsket å understreke at operaen tilhører alle, ikke minst de unge. Derfor arrangerte de denne konkurransen.

Trekningen var åpen for skoler fra hele landet. Klasse 5A fikk først beskjed om at de var en av ti skoleklasser som var med i "finalen", og i går fikk Røsholdt mail om at de var en av de heldige vinnerne fylkesmannen hadde trukket ut.

Gleder seg

Skoleklassen skal besøke operaen i mai til neste år. Programmet er enda ikke helt klart, men Røsholdt har fått beskjed om at de skal få se en oppvisning av Carmen. Hun tror også de unge vet å sette pris på opera.

- Da jeg fortalte at vi skulle se Carmen, hadde elevene hørt om stykket, og kjente til historien. De synes det er gøy å høre på denne type musikk, selv om det ikke er slik musikk de hører på til vanlig, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.