RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

gratulerer Julian Møller med 3-1 scoringa.
gratulerer Julian Møller med 3-1 scoringa.

Vant fortjent mot Groruddalen

Kjelsås vant 4-2 over Groruddalen BK lørdag ettermiddag. - Viktig med tre poeng, sier trener Stig Mathisen.

GREFSEN STADION: Det var duket for en jevn kamp på Grefsen Stadion, mellom to lag som lå helt likt før den 6. serierunden. Hjemmelaget åpnet klart best, og Christoffer Kringberg sendte Kjelsås i føringen allerede etter syv minutter. Bare seks minutter senere doblet kaptein Martin Hansen, og Kjelsås fikk en perfekt start i regnet på Grefsen.

15 minutter før pause begynte plutselig bortelaget å spille bedre, etter at kaptein Kristian Høvring manet gutta til kamp. Fem minutter før pause klarte de å få en redusering, og lagene gikk til pause på 2-1.

Innbytternes dag

Den andre omgangen begynte som den første, og det var Kjelsås som var farligst foran mål. Julian Møller økte ledelsen etter seks minutter av den andre omgangen, og Groruddalen måtte fortsette å jage. Kaptein Høvring på Groruddalen hadde en kjempesjanse like etter scoringen, hvor han bommet på åpent mål, men det ble ikke scoring på bortelaget før de satte inn Abdurashid Ibrahim på topp. Han hadde kun vært på banen i 10 minutter da han lobbet ballen elegant over Bjarte Kringlemoen i Kjelsås-buret.

Mot slutten av kampen fortsatte Groruddalen å jage utlikning, mens Kjelsås forsvarte seg heroisk. På overtid satte innbytter Simen Møller inn den avgjørende 4-2 scoringa, og Kjelsås tok med seg alle tre poengene.

- Viktig med tre poeng

Trener Stig Mathisen var fornøyd med spillet, men mest glad for resultatet.

- Det er viktig med tre poeng i denne kampen, men jeg synes vi fortjener det. Vi spiller bedre enn dem, men de er effektive foran mål når de får sjansen, sier han.

Det er også det eneste han er misfornøyd med etter kampen.

- De har knapt sjanser, men vi slipper inn to enkle mål, og det blir for lett, sier han.

- Er for ujevne

Etter seieren ligger Kjelsås på en syvendeplass på tabellen, men Mathisen mener at laget hans er bedre enn det tabellen viser akkurat nå.

- Vi har fått tilbake spillere fra skade, men vi er fortsatt for ujevne i prestasjonene, sier han.

Han sier at han føler Kjelsås kan mye bedre, og at de har et bedre lag.

- Når spillere kommer tilbake fra skade, så får vi større konkurranse, og det skaper bedre spill, avslutter Mathisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere