RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga tok en viktig hjemmeseier lørdag. Etter kampen takket spillerne Klanen for støtten.
Vålerenga tok en viktig hjemmeseier lørdag. Etter kampen takket spillerne Klanen for støtten.

Vant «hatkampen»

Vålerengas håndballherrer kunne juble for en viktig seier mot Lillestrøm lørdag.

JORDAL: Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, men til slutt var det hjemmelaget som trakk det lengste strået. Med to poeng er fortsatt VIF for fullt med i kampen om opprykk.

– Vi har allerede klart målet vårt om en topp fem-plassering, men det er klart vi ønsker å være med helt inn, sier VIF-trener Kent Staahle.

I øyeblikket er laget hans på kvalifiseringsplass, men bare målforskjell skiller Vålerenga fra den andre direkte opprykksplassen. Der ligger Herulf, mens Viking Stavanger står med ett bein i eliteserien etter seieren over Oppsal lørdag.

For Vålerengas del var det en meget variabel kamp mot Lillestrøm.

– Det var en bra kamp med tanke på underholdningen, men jeg er mest fornøyd med poengene. Å slippe inn 13 mål i 1. omgang var for dårlig, men de siste 20 minuttene av kampen spilte vi godt i forsvar, sier Kent Staahle som syntes Morten A. Hansen sto fram som vertenes beste spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere