RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant kino med klassen


Madeleine Argana Estupin og Hedvik H. Sharma og coach Mariell Carlsen Samuelsen. Foto: nrk
Madeleine Argana Estupin og Hedvik H. Sharma og coach Mariell Carlsen Samuelsen. Foto: nrk
Da jentene fra St. Sunniva skole deltok i TV-programmet Klar Ferdig Gå vant de 1700 kroner som skal brukes på kinotur med klassen

ST.HANSHAUGEN: Det var flere spørsmål og oppgaver som skulle løses da Hedvik H. Sharma og Madeleine Argana Estupin deltok i direkteprogrammet Klar Ferdig Gå lørdag. TV-programmet vises på NRK1 og NRK Super og er et konkurranseprogram hvor unge vennepar slåss mot hverandre om pengepremier.

De vant 1700 kroner som de skal bruke til å ta med klassen på kino, sier mamma til Hedvik, Nina Uhre på telefonen til Lokalavisen. Hun forteller at det var to bergensgutter som gikk av med seiren og vant førstepremien på 5000 kroner. Guttene valgte å gi bort pengene til Fretex og Frelsesarmeen.

Jentene var litt flaue over at de ville ta med klassen på kino, mens vinnerne valgte å gi bort pengene, sier en lattermild mor på telefonen til Lokalavisen.

Jentene bestemmer

Ungene synes det var veldig bra å være med på TV programmet, sier pappa Kristian. En av oppgavene var å telle noen "usynlige objekter" som skulle kjennes på med hendene uten å se dem, og her scorte ikke Hedvik og Madeleine fullt så bra. Ellers klarte jentene seg bra, og de syntes det var moro og delta i programmet.. Hele klasse 4b på St. Sunniva skole kan nå høste fruktene av jentenes gevinst, selv om de ikke kom øverst på seierspallen.

De har visst ikke helt bestemt seg for hvilken film de skal se, men det skal være jenetene i klassen som bestemmer da, sier pappa til Hedvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere