*Nettavisen* Nyheter.

Vant på en dårlig dag

Ullerns basketjenter vant enkelt 76-57 i søndagens eliteserieoppgjør mot Hop, men var likevel ikke fornøyd med innsatsen.

Ørakerhallen: Vi burde vunnet enda mer, oppsummerer toppskårer Guro Nyquist.
22-åringen kunne konstatere nok en seier for de blåkledde, men var ikke imponert, verken over egen eller lagets innsats.
Vi kommer alt for sent i gang og slurver for mye i starten. Jeg hisser meg for lett opp, og skuddene sitter ikke god nok, sier Nyguist etter å ha laget 17 poeng.

Vil til topps


Med fire strake seire ligger Ullernjentene på 2.plass fire poeng bak serieleder Gimle. Det er liten tvil om målet og ambisjonene til det unge laget.
Vi skal helt til topps, sier Nyquist bestemt.
Vi vet det er mulig. Laget har hatt veldig stor fremgang i år. Løper vi litt mer og skjerper skuddene, er det ikke langt igjen, mener 22-åringen.
Også må vi fortsette med det vi er gode på da, smiler hun, før hun røper at det er forsvarsspillet som er kjennetegnet og varemerket til laget.

Mangler rutine

Formann i klubben Sotirios Botsuroglov, mener damelaget til tross for ung alder, har et spennende og godt lag. Men han legger ikke skjul på hva som må til får å nå helt opp.
Rutinen, fastslår Botsuroglov den mangler vi.
Hadde vi hatt en eller to litt eldre og mer erfarne spillere, er jeg sikker på at vi hadde vært på toppen av tabellen.
Botsuroglov forteller at basket er en liten idrett i Norge. Og med bare fem lag i kvinnenes eliteserie, vokser ikke erfarne spillere på trær.
Det er vanskelig å kjøpe rutine, men jobber vi målbevisst videre med å utvikle spillerne våre, er jeg sikker på at vi er helt i toppen om noen år, avslutter formannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag