RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant parkeringskampen på Ellingsrud


SKILTET: Politiet har snudd i saken om p-forbud langs Karolinerveien på Ellingsrud. De bestemte seg mandag, og tirsdag kom skiltene opp.
SKILTET: Politiet har snudd i saken om p-forbud langs Karolinerveien på Ellingsrud. De bestemte seg mandag, og tirsdag kom skiltene opp. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Lokalsamfunnet har tatt en ny seier. Nå skal trailerne bort også fra Karolinerveien på Ellingsrud.

ELLINGSRUD: I vinter kunne beboerne på Ellingsrud, turfolket og lokalsamfunnet for øvrig glede seg over parkeringsforbud for trailerne på utfartsparkeringsplassen for de som skal innover mot Mariholtet.

Men det resulterte i at problemet ble flyttet til Karolinerveien. Der har de store kjøretøyene funnet et alternativt parkeringssted.

Politiet har ikke villet nekte parkering her med å sette opp p-forbudt skilt.

Men nå har de snudd! Mandag ble det klart at det lokale opprøret har vært berettiget. Politiet har forstått problemet, og allerede tirsdag formiddag ble veien skiltet.

Dette betyr at adkomsten til Ellingsrudflaten vil bli ”normal”, og sikkerheten for de mange barna i området og de som er på idrettsfeltet langs veien, vil bli vesentlig bedre.

Les også: 30 km/t og fartshumper skal hindre trailerparkering

Det mange i området i tillegg håper på, er at også forsøplingen langs veien vil bli borte.

Dermed er det bare ”kampen” mot den planlagte bussterminalen på trommeltomta i Gamleveien i Lørenskog som står igjen. Men også her er det signaler om at noe er på gang.

Les også: Trailer satt bom fast på jordet
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere