RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Var for lenge på do


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen
En mann i Dyretråket på Holmlia fikk lørdag kveld erfare at det er farlig å være for lenge på do.

HOLMLIA: Brannvesenet og politiet fikk lørdag kveld melding om mye røyk fra en leilighet i Dyretråkket på Holmlia. Da de kom ditt, tok de seg inn og møtte både røyk og en mann som kom ut fra do.

Der hadde han sittet og glemt at han hadde satt mat i stekeovnen. Den var mer enn ferdig, og hadde kommet godt i gang med å bli svidd. Ingen personskader.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Uten og med for mye promille

ORMØYA: Lørdag kveld stoppet Havnepolitiet en vannscooter utenfor Ormøya. Det ble gjort promillekontroll, og den slo ut like under 0,8 som er innenfor lovlig grense på sjøen.

Men kort tid etter ble samme mannen stoppet i bil. Den hadde han tatt i bruk til å få med seg vannscooteren. Da ble han tatt og anmeldt for fyllekjøring. For på land/vei må kjørepromillen ikke overstige 0,2.

Raserte leilighet

OPPSAL: Natt til søndag måtte politiet ta seg inn i en leilighet i Kampheimveien på Oppsal etter å ha fått melding om kraftig husbråk. Og tumultene mellom to parter hadde også gått ut over  inventaret. Politiet betegner leiligheten som rasert.

Den ene parten forlot stedet.

Full sjåfør uten førerkort

BØLER: Natt til søndag kom politiet over en bil på Haraløkka på Bøler. Sjåføren var i en tilstand som politiet betegner som godt full. Han hadde imidlertid klart å kjøre fra Grorud. Førerkort kunne han ikke vise, for det hadde han mistet for samme forhold tidligere. Dermed gikk ferden til sentralarresten.

90 stoppet i promillekontroll

EKEBERG: Politiet er nå stadig ute på morgenkontroller i helgene, og det er promillekjørere de er ute etter.

Søndag morgen var de i Kongsveien nedenfor Holtet et par timer, og der stoppet de 90 bilister som måtte blåse. To hadde promille like under 0,2 og en hadde narkotika i bilen.

– Farlig å forsyne seg med for mye hvitvin til rekene en fin og varm sommerkveld, advarer Morten Østraat, ordenssjef på Manglerud politistasjon.

– Dagen-derpå-fylla kan henge overraskende lenge i.

Brant på veranda

BØLER: Søndag ettermiddag ble det meldt om brann i Bølerlia 8. Det viste seg å ha tatt fyr i noe oppussings-søppel på en veranda. Det ble ingen skader.

Lekte med lift

BJØRNDAL: Politiet måtte raskt dra til Granbergstubben på Bjørndal søndag kveld etter at de fikk melding om at barn/ungdommer lekte seg med en lift. Da de kom dit, var tre i kurven og to på bakken. De ble kraftig forklart hvor farlig dette var. Politiet koplet fra batteriet og kontaktet eier som fikk beskjed om å sikre liften bedre.

Fant stjålet bil

RYEN: Mandag ettermiddag kom politiet over en stjålet bil på Ryen. Det var ingen i bilen, men tyven hadde lagt fra seg spor i form av navn på papirer, og dermed er det bare et tidsspørsmål før vedkommende blir tatt.

Løp fra stjålet moped

HOLMLIA: Mandag kveld kom politiet over gutter ved Rosenholm skole som hadde stjålet en moped. De stakk da de forsto at politiet var etter dem, og klarte å bli borte.

Knuste vindusruter

HOLMLIA: Mandag kveld kom politiet over to gutter som hadde knust vindusruter på Lusetjern skole på Holmlia. De løp fra stedet – og ble borte.

Ville ikke stoppe for kontroll

MOSSEVEIEN: Politiet forsøkte natt til tirsdag å stoppe en bil på Helsfyr. Det var ikke fører villig til, og bilen med tre personer i stakk.  Politiets lokalkunnskap resulterte i at fører ble gjenkjent, og får et oppgjør for å forklare hvorfor han ikke ville stoppe. Bilen ble senere på natten funnet igjen på Mosseveien.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere