RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vår i lufta på Nordtvedt

Vårens moter og farger står på programmet på Onsdagsklubben denne dagen. Randi og Nanna har mikrofonen, mens den ene ungdommen flottere enn den andre entrer catwalken.

Rødtvedt: Samtidig med at gårdshuset på Nordtvedt gård fylles med duften av nystekte vafler, nytraktet kaffe og pølser som damper, foregår hektisk aktivitet i gangen bak stua. Farger og smykker og skjerf skal matche før moteoppvisningen kan starte. Så er modellene klare.
- Det er vanligvis skikkelig moro i Onsdagsklubben, kan Knut fortelle.
- Men det kan også være litt dramatisk, kan han røpe.
Det er visstnok noe "trøbbel med eksen", så han har ikke lyst til å være mannekeng i dag, men er blant de ivrigste tilskuerne, med klapping og oppmuntrende tilrop.
Maria kommer ut på catwalken med rutete sixpence fra Bik Bok, ledsaget av Henning, med et fast grep om rullestolen. Visstnok en av de kjekkeste gutta i klubben. Kilden røper vi ikke.
Erling viser klær fra Carlings med en fantastisk flott gange, et lite kneis i turnen og et blikk som kan smelte rester av snøen på gårdsplassen utenfor.

Liker fart og spenning

- Kult, mener Sabrina, Øyvind og Jenny. Habile håndball- og fotballspillere på sine respektive Unified-lag. De tar det med ro i klubben denne kvelden, med cola og pølser og gode samtaler.
- Vi tar godt vare på hverandre, sier Sabrina og gir kjæresten Øyvind en klem.
Jasmine og Live, jenter som liker fart og spenning, er ferdig med onsdagens oppvisning, og setter seg med venninnen Line.
- Dette har jeg aldri gjort før, sier Jasmine, men det var skikkelig moro.

Kritisk blikk

Erling og Vebjørn blir stående etter showet for å ta et kritisk blikk på sine respektive fedres fashion. Bjørgulf Bergseth og Jon Rønningen får sine pass påskrevet, og Bjørgulfs oppfordring til sin sønn om at "si at jeg er stilig", får intet gehør.
- Fin i klærne, litt kjedelige i stilen, med blanding av gammeldags og litt moderne, er dommen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere