RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vår og utepils på Stovners eneste skjenkested

De over 1000 skjenkestedene i Oslo er nok litt skjevt fordelt bydelene imellom, men det bekymrer ikke stamgjestene på Rudolfs.

VESTLI: Bydel Stovner er på størrelse med en alminnelig norsk by og må være rene forbildet for avholdskommunene på Vestlandet. Nærmere tørrlegging går det ikke an å komme.

Riktignok har de lov å skjenke til lystige lag på eldresenteret og snart åpner Golfkroa. Men enn så lenge er det kun på Vestli det er mulig å oppdrive en pils fra fat.

Vi satte igang uteserveringa i går. Med sola kommer utegjestene og med dem vårstemningen, ler Tove Hermansen, innehaver av Rudolfs, og legger til:
Vi prøvde oss en dag før påsken, men det ble bare med den ene. Siden har det vært for kaldt.

Det er tidlig lørdag formiddag og innerst ved veggen der sola varmer mest, sitter tre karer og koser seg. Det er tre som ikke bekymrer seg om mangelen på skjenkesteder i bydelen.

Her har vi det beste stedet du kan tenke deg. Her trives alle, forteller Åge Andresen. De to andre nikker enig.

Hit kommer det jo stort sett bare kjentfolk fra nabolaget. Ja, kanskje bortsett fra på blueskveldene. Da kommer det interesserte fra hele byen, sier Asbjørn Dahle og priser sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere