RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Var redd noen lå i brannruinene


Halvparten av uthuset i Ljabruveien 117 på Hauketo ble fullstendig ødelagt av brann natt til torsdag. Ingen personer kom til skade.
Halvparten av uthuset i Ljabruveien 117 på Hauketo ble fullstendig ødelagt av brann natt til torsdag. Ingen personer kom til skade. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Natt til torsdag kom det melding om brann i Ljabruveien 117 på Hauketo.

HAUKETO: Det gamle, forfalne kommunale huset ved krysset der Mortensrudveien kommer ut i Ljabruveien, er ubebodd og har i lengre tid vært avstengt med med lemmer for vinduer og dører.

Men politiet vet at noen i perioder har hatt tilhold der, og var derfor redd for at det kunne være personer der nå. Mistanken ble styrket da det også ble funnet madrasser og sengetøy i uthuset som det brant i.

LES OGSÅ: To branner på to dager

Brannvesenet konsentrerte seg derfor først om å få klarhet i om det kunne være noen inne. Det var det heldigvis ikke.

Deretter måtte de trekke slanger fra bilene sine nede i Ljabruveien og slukke. Halvparten av uthuset ble fullstendig ødelagt, men hovedhuset som ligger like ved, forble uskadd.

Politiet antyder at det her er snakk om ildspåsettelse.

– Det som er farlig med disse gamle, obebodde husene, er at det ofte ligger mye søppel ved eller rundt dem, og dette kan være fristende for noen, sier John T. Vee på Holmlia politipost.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere