RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hege Lauritzen og Lars Album Iversen sammen med barna Ida Marie og Ole Andreas solgte leiligheten med hage 500.000 over takst. Foto: Vidar Bakken
Hege Lauritzen og Lars Album Iversen sammen med barna Ida Marie og Ole Andreas solgte leiligheten med hage 500.000 over takst. Foto: Vidar Bakken

Var tålmodige, "tjente" 700.000

De tok seg tid og fikk solgt egen leilighet 500.000 kroner over takst, og kjøpte rekkehus for 200.000 under takst.

RØA: Hege Lauritzen og Lars Album Iversen med barna Ole Andreas og Ida Marie bor i Ekraveien på Røa. De hadde behov for større plass og fant drømmeboligen i et rekkehus i samme vei.

Vurderte alternativer

Vi flyttet til denne leiligheten på Røa etter tips fra en venninne. Vi kom fra Frysja, hvor barna hadde en litt vanskelig skolevei. Vi hørte mye bra om Bogstad skole og at dette var et kjempefint område å bo i. Nå som vi har bodd her en stund og barna er blitt litt større, har vi fått behov for litt større plass. Vi har brukt god tid og vurdert mange alternativer før vi slo til på rekkehuset lenger nede i veien, sier Lauritzen.

Samtidig var vi avhengig av å få en god pris for leiligheten og var bevisst på valg av megler. Vi tok kontakt med Ring Eiendomsmegling på Skøyen, som vi visste kjente området godt. Det er et valg vi etterkant er meget fornøyd med, i og med at vi fikk en veldig god pris for leiligheten, sier Album Iversen.

Svinger mye

Megler Magnus S. Watvedt i Ring Eiendomsmegling på Skøyen nikker bekreftende.

Dette viser at det er ikke bare svart i boligmarkedet. Det svinger mye. Taksten på denne leiligheten lød på 3 millioner kroner. I dagens marked tenkte vi at man kunne være fornøyd med å få solgt den opp mot takst. På visningen kom det 15 interesserte og 4 av disse ble budgivere. Leiligheten gikk så for 3,5 millioner kroner og det er veldig bra, sier Watvedt.

Førsteinntrykket viktig

Vi fikk mange gode råd for hvordan leiligheten skulle presenteres og det hjalp også mye, sier Lauritzen.

De har vært veldig flinke til å sette i stand leiligheten og har fulgt oppskriften til punkt og prikke. Førsteinntrykket hos potensielle kjøpere er viktig. Når de først kommer skal de få en god magefølelse. Dessuten har de en praktfull hage, samtidig som dette er et populært område. Beliggenhet betyr svært mye i dagens marked, sier Watvedt.

I og med at vi så fikk kjøpt endeboligen i rekken med den fine beliggenheten 200.000 under takst, er vi mer enn fornøyde. Nå har vi også fått en ny kjempefin hage til barna og oss, sier Lauritzen.

Familien ga 4,2 millioner for rekkehuset.

For ett år siden lå prisen på rekkehuset så høyt at vi ikke ville hatt råd til å bytte, sier Album Iversen.

Prisfallet betydelig mindre

Familien flytter inn i sitt nye rekkehus 1. desember, men Ole Andreas og Ida Marie tumler allerede rundt i den nye hagen.

Vi har en del oppussingsarbeid foran oss, men det er bare morsomt, mener Lauritzen.

Watvedt opplyser om at prisfallet på boliger i Vestre Aker er betydelig mindre enn i andre deler av byen.

Markedet svinger som sagt veldig, men for den som er tålmodig er det gode muligheter både for kjøpere og selgere. Det lønner seg å bruke en megler med spisskompetanse på dette området, sier Watvedt med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere