RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varehenger veltet på E6

Det ble ingen person- skader, men køene vokste seg lange utover Europaveien fredag morgen da en varehenger veltet før bomstasjonen på Abildsø.

Abildsø: Meldingen til politiet gikk først på at en hestehenger hadde veltet, og det ble derfor sendt store styrker for å berge et eventuelt dyr. Men ikke var det noen hest, og det var heller ingen hestehenger, men en stor varehenger.

Den hadde kommet borti en personbil like ved avkjøringen til Lambertseterveien. Hvem som var den skyldige part, var noe uklart på stedet. Men resultatet var i alle fall at hengeren løsnet fra trekkbilen, veltet og ble liggende helt utpå kanten av høyre kjørebane.

Politiet måtte sperre det ytterste feltet, og dette skapte naturlig nok trafikale problemer langt utover E6. Først da brannvesenet kom seg frem med stor kranbil, ble det orden på saken. Men innen hengeren var ute av kjørebanen, var det mangeutålmodige bilister som hadde kommet for sent på jobben.

Nesten en time fra bygrensen og inn til Ryen er noe drøyt, klaget en bilist overfor Nordstrands Blad og mente at hengeren bare kunne blitt dyttet ut av veibanen, og så fjernet etter at morgenrushet var over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere